sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Най-чудатите професии

Най-чудатите професии

Чудати Професии

Срамна работа няма, но има странна работа. На света има хора с най-различни професии. Повечето от тях не приемаме за странни или чудати, но съществуват и такива, които будят откровено недоумение. И по-странното е не, че някой ги работи, а че изобщо има подобна позиция. Ето кои професии носят епитета чудат пред себе си:

1. Човек, определящ пола на малките пиленца – до сега едва ли сте се замисляли, че на този свят има нужда от човек, който да определя какъв е полът на пилето. Човекът трябва да има остро зрение и нежни ръце – все пак говорим за крехко пиленце.

2. Талисман на отбор – това си е истински доходна професия. Трябва само да си с достатъчно атлетично тяло и да си фен на отбора. За тази работа получаваш и заплата, а да не говорим, че голяма част от талисманите са по-известни дори от самите играчи.

Странни Професии

3. Задоволител във ферма – трудно е да се намери подходяща дума за този вид професия. Това е човек, който помага на животните в големите ферми да мастурбират. Целта е семенната течност да се събира.

4. Човек, който топли леглото – това е може би най-сладката професия, която може да съществува и колкото и невероятна да ви се вижда, всъщност си е напълно реална. В хотел в Лондон, човек със специален костюм ляга на леглото и се върти там за 4 минути. По този начин гостът на хотела ще легне в идеално затоплено легло.

Най-чудатите професии

5. Мъж обезчестител - На остров Гуам не е разрешено младите жени да се омъжват девствени. За тази цел съществува професия, която им помага да решат „проблема”. Мъжете-обезчестители са доста скъпо платени, но голяма част от младите жени решават, че това е начинът да се разделят със своята девственост.

6. Човек, който души мишници – това сигурно е най-миризливата професия, която съществува. Абсолютен факт е, че има хора, които го вършат – те се наемат, за да помиришат под мишниците на онези, които са изпробвали новия продукт.

7. Японски тъпкач – това е човек, който трябва да помага на хората в японското метро да се наместят толкова добре един до друг, че мястото да бъде използвано по най-добрия начин.

8. Човек, събиращ урината на елени – урината на това животно се използва от някои ловци, за да примамват своите жертви. Оказва се, че има професионални събирачи на течността, които са констатирали, че през лятото работата е повече, защото елените пият повече вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
sofiq
sofiq
05.03.2015 21:46
Lele!
Nqmam dumi :D
1
0
rosica
rosica
06.05.2013 11:55
:D :D
0
0
автор
автор
04.05.2013 09:54
хахахахахахахахахахахахаххахахахах
0
0