Годината на змията за Рак

Зодия Рак

Годината на змията ще отключи много качества на Рака, като съпричастност и съчувствие към другите. От друга страна ще съумявате брилянтно да използвате умението си да поставяте другите на мястото им.

През 2013 г. ви очаква да се обучавате и да предавате знания на другите. Стремежът ви към знание ще се задържи до края на тази година. Също така може да разчитате на укрепване на положението в обществената сфера, а вие обичате да демонстрирате статуса си на стабилни хора.

През годината ще срещнете мъдри хора. По-възрастни роднини ще ви подкрепят. Успехите ви ще срещат и трудности, които ще преодолеете през есента. Търпението и вярата трябва неотлъчно да ви съпътстват.

Представите за добро и зло през 2013 г. за Рак ще се изострят, а разбирането за тях ще стане крайно и абсолютно. Честото изпитване на отегчение, самота и неразбирателство с околните ви съпътстват от много време насам. Много верни хора си тръгват от вас. Не хабете емоции си за тях, не са ви необходими - създават ви само неприятност.

А ако обичате да сте обкръжени от верни хора, които не ви изправят пред различни неприятни обстоятелства, 2013 г. ви предлага вътрешна сила, но и много напрежение. Чакат ви изпитания на духа, но вие без притеснения ще се справите с тях, тъй като не ви е за първи път.

Година на змията

Много от вас са си поставили висока или високи цели през изминалата година. Търпението и мъдростта ще са вашите спътници при изпълнението на целите. В първата половина на годината това ще ви се отдаде леко, но през втората половина трябва да полагате повече усилия. В средата на есента ще ви се наложи да преодолявате по-сложен път към преоткриване на ценностната си система.

В любовно отношение годината на змията предоставя на представителите на зодиакалния знак Рак един вид култ към тях. Те ще са обект на обожание, който ще бъде поставян на пиедестал. Точно в този момент трябва да се вгледате в себе си и да преосмислите вашите слабости. Не допускайте да нараните партньора, който ви обожава.

Да си го кажем с една дума – през 2013 ви очаква успех. Той ще ви покаже път, чрез който ще забравите за чувства като пустота и отегчение, а пътуването ще ви донесе много положителни вълнения и приключения.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати