Годината на змията за Овен

Зодия Овен

Пред Овен стои годината на змията, която ще му донесе много големи и бурни събития, които ще го „разбудят” от временната му заспалост. При него освен промени в духовния аспект се очакват и множество такива в материален, ежедневен и битов план.

В семейството на повечето Овни ще се роди дете, което е дълго чакана рожба за някого. Не е задължително да е на самия представител на зодията.

В професионален план Овенът ще получи повишение, съпътствано с много трудности. В крайна сметка резултата ще е налице. Нервността от бюрокрацията и бумащината ще се измести от справедливо задоволство и гордост.

През 2013 г. много Овни ще подобрят материалното си състояние. Очаква се получаване на права върху наеми, имоти, рента и други придобивки, както и получаване на завещание или наследство.

В отношенията със семейството могат да възникнат трудности, особено с чичовци, лели, братовчеди и др.

Възможно е попадането в неприятна ситуация, от която лесно ранимия вътрешно Овен ще се почувства излъган или подведен, измамен или ощетен. От това ще възникнат неприятни емоции, които могат да повлияят сериозно на бъдещите им отношения. Важно е да са предпазливи, за да не допускат грешки и да наранят някого, който не го заслужава.

Година на змията

От друга страна, благодарение на родители или роднини на партньора, ще направят крупна покупка. Чрез нея средствата ще бъдат вложени в семеен бизнес или друго голямо начинание. Естествено, ще имат известни трудности, през който ще се наложи да минат с разум, търпение, изслушване и сдържане откъм непремерени думи.

Любовният живот на Овена през годината на змията ще е доста непредсказуем. Ако сте свободни и търсещи може да попаднете на неподходящ човек, заради когото само ще си загубите времето.

Като цяло през 2013 г. Овните ще са склонни да си правят неподходяща преценка за хората, които ще допуска до себе си. Възможно е да станат жертва на “емоционална кражба” - партньорът ви да се окаже привлечен от ваш близък приятел или приятелка.

Годината на змията ще даде на винаги инатливият Овен късмет и дори едно малко човешко чудо, с което да му се покаже красотата на земния живот.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 7
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Петър
Петър
08.11.2013 22:27
аз пък съм изпълнил 80% от написаното и ми стана доста любопитно как е възможно да има толкова съвпадения.....
2
0
фифа
фифа
03.11.2013 00:23
100% всичко ми се случи
2
0
Olga
Olga
28.10.2013 09:34
Към днешна дата нищо не е вярно от предсказанията за 2013, но все пак има още 2 месеца - ще изчакам със заключенията. Това ме навежда на мисълта след изминал период да се провери предсказанието дадено от различни източници, за да се провери процента на достоверност...
2
0
катини
катини
17.01.2013 17:37
чудото е детето! няма по-голямо чудо от това....
1
0
анонимчетУ
анонимчетУ
10.01.2013 19:05
е добре де ама какво е това чудо???
0
0