Годината на змията за Козирог

Зодия Козирог

Годината на змията ще е една от най-дълбокомислените години, в която хората ще се вгледат в себе си. Като една здраво стъпила на земята зодия, за Козирога това въобще няма да представлява трудност.

Почти всеки Козирог през 2013 г. ще се опита да намери в своята любов чистотата, хармонията, откритостта на партньора и баланса във връзката им. Ако пък все още не са намерили човека за тях, то това ще стане именно през тази година. Спънките ще се решават тихо и спокойно, а напрегнатост няма да съществува. Партньорите им ще се нуждаят от тяхната защита, а те винаги ще откликват навреме.

Случайните ласкателства, изказани от Козирога, могат понякога да бъдат изтълкувани погрешно и да доведат до недоразумения. Извънбрачните взаимоотношения ще се превърнат в тежест, така че е добре да се избягват.

През месеците март и юни може да се зародят нови любовни връзки, които да донесат на представителите на зодия Козирог истинско задоволство. Те ще направят живота им цветен и усмихнат през 2013 година.

Трудностите в отношенията с партньора само ще заздравят връзката им. Проблемите ще се решават бързо, а добрите отношения ще се градят на доверие и истински чувства. Различията могат да доведат само до намирането на нови допирни точки, които не са предполагали, че съществуват до сега.

Година на змията

Ако пък представителите на зодия Козирог търсят нова и вълнуваща връзка, е най-добре да се огледат за подходящия човек през лятото. Тогава е възможно да попаднат на точния партньор, с който ги очаква дългогодишна и перфектна връзка.

Козирозите са много твърди и инатливи, но през тази година трябва да са и много решителни, като стабилно да стоят зад взетите решения. Трябва да знаят, че нежността и разбирането невинаги са точния път, за да се решат определени проблеми, особено в интимния живот. Становищата трябва да се отстояват, за да се доведат начинанията до желания край.

Най-главното за Козирога през годината на змията е подреждането на интимния живот. Всички други начинания ще вървят спокойно и праволинейно, както и до сега. За практичен човек като този материалното и здравословно благополучие се постигат леко и безпроблемно. За него са важни вътрешните терзания и тяхното изживяване.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 7
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати