sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Сватба в годината на Черната Змия

Сватба в годината на Черната Змия

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Сватба в годината на Черната Змия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

През предстоящата година – годината на Черната Змия сватбата трябва да се планира внимателно. Много двойки се притесняват, тъй като годината завършва на 13 и смятат, че това няма да им донесе късмет.

Но ако сте решили, че вашата сватба трябва да се състои през 2013 година, и се притеснявате от някакви суеверия, свързани с фаталното число, можете да прибегнете към помощта на китайския хороскоп.

Китайците се ориентират по собствен астрологичен календар, според който 2013 година е годината на Черната водна змия. Тъй като змията се смята за практично животно, се препоръчва бракове през 2013 година да сключват практичните хора, а не романтичните натури, които живеят в свой измислен свят.

През 2012 година беше подходящо да сключат брак двойките, които са страстни и романтични. През 2013 година сватба могат смело да вдигат двойки, които предпочитат студения разум пред романтиката.

Сватба в годината на Черната Змия

Семействата, които ще се оформят през 2013 година, ще бъдат лишени от италиански страсти и бурни емоции, но затова пък ще бъдат добре обезпечени от финансова гледна точка.

Това ще им помогне да избегнат много трудности и финансови несгоди. Според китайския хороскоп змията е символ на мъдростта и на опазване на семейството, затова Черната водна змия ще подтиква двойките да сключват брак и да имат желание за деца.

Не е необходимо да мислите за романтика, по-добре е да се базирате върху трезвите разсъждения и бракът ви ще е напълно успешен.

Най-дълги и устойчиви ще са тези бракове през 2013 година, които са сключени не толкова заради любов, колкото заради разумни разсъждения за семейния живот.

Змията не обича спонтанностите и неочакваните изненади, а предпочита всичко да е добре премислено. Затова е добре да подготвите отрано сватбата си.

Когато правите подготовката на сватбеното тържество, имайте предвид че Змията обича разкоша и цени красивото, затова сватбените аксесоари трябва да са изискани и красиви.

Роклята на булката трябва да бъде наистина разкошна, а след сватбата е добре да заминете на екзотично място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest