Слънчеви и лунни енергийни вампири

Енергийни вампири

Всичко във Вселената е подчинено на принципа на дуализма: светлина-тъмнина, топлина-студенина. Хората също са разделени на „слънчеви” и „лунни” от астрологията, на базата на това под какъв зодиакален знак са родени. На изток те съответстват на Ин (тъмата, студа) и Ян (светлината, топлината) тип хора.

Слънчеви вампири

По правило тяхната енергия е гореща и суха, те са агресивни и жестоки. Той е точно този тип, който предизвиква разпри и скандали. Нагъл, безскрупулен и безжалостен е. Може да унижава и унищожава жертвата си без да му мигне окото, дори не би се поколебал да удари. Действа предизвикателно и открито, без да се притеснява. Огромният енергичен глад, който го изпълва отвътре, зарежда действията му със завист, злоба и ненавист.

Ако жертвата, набелязана от слънчевия вампир не се поддаде на агресията, то тогава той се чувства безсилен и става способен на всичко. Той няма задръжки и когато се добере до донор, го изцежда напълно.

Психичните способности на енергийните вампири са причина за много беди и нещастия, той е коварен и опасен за емоционалното и физическо здраве на жертвата си. Постоянно търси напрежение около себе си и ако не го намери, го създава сам. Това може да се случи навсякъде - в семейният дом, службата или друго определено от него пространство.

Друг израз на неговата провокативност може да се прояви като намеса в чуждото, лично пространство, давайки негативни оценки за хората. Той е във висша форма егоист и садист. Отличителни белези са тъмночервените или виолетови линии на ръцете. Това показва, че енергийните канали на слънчевия вампир са закърнели.

Лунни вампири

Лунните вампири са с противоположна на Слънчевите енергия, а именно - влажна и студена. Те притежават силен магнетизъм. Съумяват да изтеглят енергията незабелязано, меко и спокойно. Лунните вампири са по-страшното явление, тъй като са трудно разпознаваеми. Те са тих и незабележим енергиен крадец.

Характерно за тях е мрънкането, постоянното оплакване и незаинтересоваността от проблемите на другите. Когато непрестанно ни занимава със себе си и със своите винаги много тежки тегоби, той ни изкарва от душевно равновесие и меко, и безпрепятствено, отключва енергийните ни канали.

Неговите отличителни черти са отново на дланите - с жълт, кафяв или тъмно кафяв цвят, или са безцветни и бледи.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
хаха
хаха
10.03.2014 11:33
СИСИ
2013-07-15,

Изпитаното средство е да потърсиш професионална психиатрична помощ, а не да ходиш с амулетите по баячки. Звучи безумно. А си представи как се чувства човекът до тебе с тия безумия, които правиш :D
0
1
Blue Eyes
Blue Eyes
05.02.2014 21:51
по дяволите,слънчев вампир съм.
0
1
P@vkaTa_BeRk
P@vkaTa_BeRk
18.03.2014 22:47
Енергийните вампири не знаят, че са такива.
0
0
Таня
Таня
20.01.2014 15:38
Вярно е споделеното! Изпитвах го 9 години поред със съпруга ми, чудех се защо все съм отпаднала след близък контакт с него, а той ставаше от леглото абсолютно бодър и се втурваше да върши какво ли не. Аз през това време не можех да си кажа името от чувство на изтощение. Бързам да поясня, че съм в активна възраст и не би трябвало толкова да съм замаяна и безсилна след интимната близост с него. С годините започнах да констатирам, че това се случва с мен всеки път и след като съм му помагала и в служебен план, освен в личен. Наистина се чувствах изцедена, а той си пращеше от жизнерадост, искаше от мен насрещна активност и отново и отново ми отнемаше силите. Накрая, когато видя, че повече не издържам да ми изсмуква енергията, един вид - че повече не мога да изстисквам от себе си, а искам равновесие, вампирът в него се показа. Озлобен, той ме блъсна в банята и ми счупи ребро. Разведохме се. Сега все още не съм се съвзела от преживяното.
0
0
таня
таня
20.01.2014 15:25
да
1
0
la bonne fee
la bonne fee
12.08.2013 22:34
Ако трябва да опиша моето състояние , свързано с една колежка,мога пре спокойно да цитирам по-долу текста:

Единственият съвет ,които мога да дам е тотално игнориране на този човек и изтриването му от живота си.За съжаление не мога на този етап да напусна работата си и се налага да се засичаме, но аз въобще не и обръщам внимание.Мечтая си за деня,в които няма да я виждам въобще/ дано намери нещо по-добро и напусне работа или да се разделим в различни отдели/...:-)
0
0
kuku
kuku
02.08.2013 19:38
Вие нормални ли сте?! Що за глупави коментари?
0
0
СИСИ
СИСИ
15.07.2013 12:07
В сходно положение съм като коментара на Незабравка.Моля помогнете ми, в шок и ужас съм!Приятелят ми започна да развива много мощен биовампиризъм, който набира все повече инерция!Докато се усетя откъде ми дойде всичко това и той напълно ми разби енергийният баланс!Едва не колабирах! Противно на всички мнения за вампирите, той не мрънка, не се оплаква и не ме ядосва! Нямаме скандали,дори много се обичаме!Вярно,че е доста натоварен в работата си /и съответно има нужда от повече енергия/, но по принцип си е енергичен, весел и забавен човек! Първо почнаха болките в корема с неясен произход-остри болки и гадене!Ходих на гинеколог,хирург,гастроентеролог, невролог и пр.Всички пееха в хор, че нищо ми няма, а аз се мъчех!После започна стягащата и задушаваща болка в сърцето, която понякога също е остра! Като за капак беше смазващата болка в главата, която едвам издържам! Тя блокира всичките ми опити за отбрана и ме разцентрова напълно! Няма ден, няма нощ!Изпитвам ужасен страх и съм на път да скъсам с него, макар че сега планираме да отидем на море! Нося амулет, изговарям мантри и молитви, пия и капките на Бах /комбинация от капки от цветя/.Бях на ясновидка, която ля куршум и восък и тушира значително "пробойните", но на него не му повлия!Пия и се пръскам със светена вода!Всяка свободна минута гледам да се зареждам чрез любимите ми занимания!Всичко, което чух и прочетох направих, но с нулев резултат!Мощта му расте и от един разговор с него се разстройвам с часове/дни! Въобще не си въобразявайте, че с кръстосани ръце или крака ще се измъкнете!Това може да е важало някога, когато енергетиката на човечеството е била слаба, но сега само с мисъл може това да се случи! За енергията няма разстояния! Когато той мисли за мен аз почвам да се чувствам зле! Той не ми вярва и мисли, че съм се напрегнала в работата, въпреки че уж е готов да ми съдейства! Но кой да ми каже какво да направя! Градя защити, които той без да му мигне окото разбива! А аз измъчвам и физически, и психически, и не мога да повярвам, че това се е случило. Като във филм на ужасите съм и вече ме е страх за живота ми!Тази тъмна, гадна енергия, която ме залива, не мога да я преборя!А като съм му най-близкия човек, съм и най-потърпевшата и той се чуди защо само аз се оплаквам!Който знае изпитано средство, моля да ми помогне!
2
2
P@vkaTa_BeRk
P@vkaTa_BeRk
18.03.2014 22:59
Сиси, от опит ти казвам, че със сигурност нямаш работа с граф Дракула и проблемът ти изобщо не е свързан с никого освен с твоите мисли. Това дето мисли за теб и ти усещаш нещо го има в телеестезията. Консултирай се с психолог и най-важното е да запомниш, че твоите мисли могат да се превърнат в реалност и може би това ти се е случило.
1
0
незабравка
незабравка
07.07.2013 09:46
Аз имах връзка с такъв човек...Не можех да разбера защо след като сме заедно се чувствам зле, уморена и без сили, като празна...След известно време ми се случи инцидент, подхлъзнах се и си счупих крака. Изчетох много книги и проумях, че това е предупреждение от моя ангел хранител да не се срещам повече с този човек. Той ми каза: няма да ходиш при него /той е в друг град/, ще стоиш ТУК! Проблема е че аз се привързах към този човек, той е лунен вампир, добричък, оплаква се...аз му съчувствам и искам да му помогна. Всеки път когато се виждахме, няколко пъти, се чувствах еднакво: уморена, изхабена...Той не разбира защо жените си отиват от него и защо е сам...Не знам как да му го кажа, че е вампир, той не е виновен, че е такъв и си носи кръста, но не знае как да се промени.Смея се с него, обграждам се със щит но знам че трябва да се откъсна от него напълно, без да общуваме, дори от разстояние.
0
0