Астрологическа диагноза според цвета на очите

Астрология според цвета на очите

Сигурно сте чували фразата „очите са прозорец към душата”. Това твърдение е напълно вярно, защото се смята, че очите са най-наситеният с информация източник на сведения. Може да разкрие много за вас и вашия характер, а също и коя е най-подходящата ви половинка.

Замисляли ли сте се защо хората имат различен цвят очи? В резултат на археологически изследвания е установено, че изначалното население на Земята е било с кафяви очи. Промяната настъпила щом Земята променила своята орбита, а същевременно с това и климата. С появата на ледниковия период изникнал проблема за оцеляването на човешката популация.

Астрология според цвета на очите

Природната енергия на тъмнооките не била достатъчно, за да обезпечи нарастването на числеността на човечеството. Така, в помощ на живите организми идва мутацията и така се появил нов вид енергични хора.

Те се характеризирали с инициативност, отговорност за съдбата на другите хора и най-вече – имали фантастични очи в студени цветове – сиви и сини. Свръхенергията на светлооките балансирала недостатъчната енергия на тъмнооките и осигурила на хората не само преживяване в новите климатични условия, но и многочисленост.

След хилядолетия заради смесените взаимоотношения между хората с кафяви и със сини очи се появили и такива с други отенъци – зелени, сиво-кафяви, сиво-зелени, пъстри и др. Дори след толкова много години, ако се вгледаме в притежателите както на тъмни, така и на светли очи, ще открием огромна разлика в поведението.

Първите се стремят да действат, а вторите да получават. Синеоките се наричат „потенциални донори”, а тези с кафявите очи – „потенциални вампири”. Третият тип хора – с пъстри очи имат сложна енергийна ориентация и проявяват качества и на едните, и на другите.

Очи със син или сив цвят

Пъстри очи

Ако очите ви са със студен цвят, то природата изисква от вас непрекъснато изразходване на енергията. Вие няма да сте от късметлийте, които печелят от лотарии или се радват на подкрепа от влиятелни хора. Съдбата няма да ви дава нищо даром. За всяка следваща стъпка към върха ще се наложи да положите максимум усилия.

Вие сте творец и заобикалящата ви природа е само моделин за вашите идеи. Разрешено ви е всичко, което желаете, не се страхувайте от съпротивата на останалите.

Нека си представим, че се събуждате сутрин. Чертаете си примерен план за деня – да пробиете с главата си 3 тухлени стени. Денят приключва, а вие сте успели да пробиете само 2. Неизразходваната енергия ви държи емоционално напрегнати. Може да се балансирате като поговорите с човек с тъмни очи. Най-лесно ще снемете излишната енергия като общувате с човек от противоположния пол, с очи в топъл цвят.

С кого сте съвместими?

Най-добрият спътник за вас е притежател на кафяви очи. С него балансът ще бъде постигнат – вие ще изхвърляте излишната енергия, а той с охота ще я приема.

Астрологията показва, че очите ви са резултат от енергийно смесване на Слънцето, Венера и Сатурн. Ето защо вие сте привлекателни, с остър ум, чувствителност, остроумие и темпераментност. Изключително общителни, вие лесно се разбирате с останалите. Доста сте влюбчиви – бързо се палите, но и бързо охладнявате. Може да се каже, че сте прекалено избухливи, а като друг недостатък може да се посочат честите капризи.

Кафяви и черни очи

Вие сте носител на кафяви очи – щом си поставите някаква цел, не се стремите към изтощаващ труд, а разчитате на умението да симпатизирате на останалите.

Кафяви очи

Също така вие сте активен реформатор на света, само че в съюз с другите. Нужно е да не се хвърляте в битката с незащитено лице. За жалост, винаги ще ви тревожи недостигът на собствени сили. Помнете, че вашите силни страни са привлекателността и търпението. Възползвайте се от тях и околните ще ви предоставят всичко, което искате.

Никога не допускайте небрежност в облеклото или в прическата, освен ако не е тенденциозно. Внимавайте как се изразявате, защото жаргонът не ви приляга. Използвайте само подбрани изрази и фрази, които ще работят за вашия положителен имидж.

С кого сте съвместими?

Изберете този мъж, който е готов да пожертва за вас повече. Ежедневно изисквайте, макар и малки, но постоянни жертви. Това ще удължи връзката ви с избраника, като я направи по-смислена. Най-добри, за създаване на семейство, ще останат притежателите на сиви или сини очи. Вие ще черпите толкова енергия от тях, че всяка трудност ще ви се вижда нищожна.

Според астрологията вашите очи са енергийна смес от Слънцето и Марс. Това ви кара да обичате много безкористно. Също така притежавате воля и решителен характер. Винаги може да ви се има доверие, защото няма да предадете никого. Други особености на характера ви са индивидуализмът, самостоятелността и способността да постигате големи успехи. Често сте ревниви, макар и да не го показвате. Не обичате да ви притискат.

Зелени очи

Вие имате зелени очи, които са резултат от смесването на два цвята – син и жълт. Ето защо ви е присъщо да смесвате енергиите на донор и на вампир. В живота си вие търсите „златната среда”.

Вашата основна цел в живота е да постигнете хармония със себе си, необходимо ви е да се гордеете с постъпките си. Търсите одобрението от хората, които цените. Ако няма в какво да се обвините – за вас животът е прекрасен и щастлив.

Със сигурност знаете какви качества трябва да притежавате вие, вашите приятели и обектът на чувствата ви. Ако покриват претенциите ви – ще се жертвате докрай. Ако ли пък не отговаря на изискванията ви, си позволявате да се отнасяте толкова небрежно, че си печелите смъртен враг завинаги.

С кого сте съвместими?

За успешен брачен живот трябва да се съедините с партньор, носител на същите зелени очи или с такъв, чиито очи имат златен оттенък.

Според астрологията вие сте от най-нежните хора на света, защото цветът на вашите очи е енергийна смес от Венера и Нептун. Винаги обичате искрено и горещо, оставате верни към този, когото сте избрали. Вие сте добри приятели и околните ви ценят заради нежността, добротата и умението да изслушвате събеседниците си. Като цяло принадлежите към най-успешния клас хора.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 9
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
vanesa
vanesa
22.09.2014 23:32
Всичко казано за зелените очи е вярно .с много малки изключения
0
15
Неси
Неси
04.09.2013 20:24
Аз съм със сини очи, съгласна съм с всичко, освен с избухливостта. Единствено вкъщи, навън съм сдържана, спокойна, обмислям какво да кажа и направя.
6
0
krasito
krasito
23.03.2013 19:55
Аз пък съм със сивозелени, с отенък на оранжево очи, понякога ми стават сиви със син отенък...е какво е това? Като бях по-млада, очите ми бяха пастелено сини! Затова нямам отговор, постоянно (всеки ден) съм с различен цвят на очите..
1
5
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
15.11.2012 22:46
А какво бихте казали за факта,че с течение на времето цвета на очите се променя? Имам два красноречиви случая.Първо леля ми имаше пъстри очи като млада ,а сега са и станали светло сини.Същото претърпява и вуйчо ми,но той е имал кафяви очи ,а сега са му станали пъстри!
0
2