sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характерът според името

Характерът според името

Характерът според името

Името до голяма степен определя характера на собственика си. Така е например с името Георги. Докато е малък, Георги страни от приятелите си, но не чак дотам, че те да го помислят за високомерен. В момента, в който усети, че връстниците му се отдръпват от него, той прави крачка към тях и бързо стопля отношенията.

Георги има много приятели, тъй като има таланта да изслушва събеседника и да пази чуждите тайни. Той има таланта да излага красиво мислите си в писмен вид. Каквото и да работи, той ще се отнесе отговорно към задълженията си.

Семейният живот с Георги е успешен. Той е целеустремен и хитър, но с жените понякога е нерешителен. Това, което не може да понася, е лъжата. Не се стреми към лидерство в семейството. Няма нищо против жена му да върти домакинството с неговите пари и дори го смята за удобство.

Иван винаги прави това, което реши, каквото и да му казват другите. Характерът му съчетава сила и нежност, добрина и леко коварство, а когато се ядоса, може да стане много яростен.

Характерът според името

Иван е много настойчив и се бори докрай за постигането на целите си. Понякога обаче се отказва точно, когато вече е пред прага на целта, защото решава, че не си струва да продължи.

Той държи много на семейството и подкрепя по всевъзможни начини роднините си. За него е пълно щастието на семейните празници, когато се събират роднини от близо и далече. Никой не може да го нарече стиснат.

Той има широк кръг от интереси, следи както политическия живот, така и футболните мачове, увлича се и от изкуство. Домът му е винаги отворен за приятели, роднини и дори за колеги, които се чувстват като вкъщи. Брак с Иван обещава спокойствие и нежни грижи.

Димитър външно прилича на майка си. Като малък често боледува. Той има неустойчива нервна система, понякога проявява капризи и има големи изисквания към близките си. С възрастта здравето му укрепва, а капризите се превръщат в инат.

Димитър е умен, изобретателен и не се страхува от много работа. Колегите ценят в него общителността и способността лесно да се справя с неуспеха. Димитър обича красивите жени и лукса и е много влюбчив. Той често сменя обекта на чувствата си, но когато има деца, става привързан към майка им. Към жена си изпитва романтична нежност.

Рейтинг

5 8
4 15
3 6
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
ккк
ккк
09.07.2015 13:13
добре но за иван не е вярно и между другото не е толкова важно името всеки си е различен
3
1
izabela
izabela
08.11.2014 21:37
яз се казвам тифани.
??? какво означава
0
3
тарзан
тарзан
14.01.2014 20:06
Защто не са написани останалите имена а и това което е въведено като съдържание не отговаря на истината постарайте се малко повечко следващият път с по добра и по точна информация.
6
1
Даниела
Даниела
13.10.2013 14:41
само 3 имена??? А сигурно в България има над 100...поне 20 имена да бяхте турили.И тези които са най срещнати...
7
0
този който не намира името си
този който не намира името си
24.08.2013 12:52
ЕВАЛА
3
0
Ани
Ани
23.08.2013 02:55
А нещо за най- разпространеното име в света- Анна
5
0
милена
милена
02.08.2013 11:07
за георги и аз не съм съгласна , но за иван познавам двама с това име мн добре . Първият е дядо ми,а вторият съпругат ми - по точно определение дори аз не мога да дам за тях,за това смятам че статията за името иван е вярна !
0
3
...
...
20.06.2013 17:10
И това е всичко?? 3 имена... Няма що...
0
0