Как да се предпазим от негативните енергии по време на работа

Негативна енергия на работа

Ако професията ви е свързана със срещи с много хора всеки ден, вие поемате част от тяхната енергия – както положителна, така и отрицателна. Всичко зависи от това как е настроен в момента човекът, когато се среща с вас.

Това се отнася за всички професии, в които се контактува с голям поток от хора - фризьори, продавачи, консултанти, банкови чиновници и всички останали, които заради естеството на работата си постоянно са в контакт с някого.

Сигурно често се случва след многократни срещи да се чувствате като изцедени в края на деня. Това се случва след като приемете негативната енергия на хората.

Проблеми с работата

Ако работата ви е свързана с физически контакт – докосване на хора – след всеки клиент дръжте ръцете си за две минути в купичка с вода от кладенец.

Това особено силно важи за фризьорите, върху чиито ръце падат косите на хората при подстригване или ги докосват по време на оформяне на прически. Косата е мощен проводник на енергия и предава не само негативна енергия, а дори и болести.

Ако работата ви е свързана с докосване на хора, по време на работа носете на двете си ръце гривни от хематит, те изпълняват функцията на изолатор от чуждите енергии.

След като свършите работа, измийте гривните под течаща вода. На всеки два месеца сменяйте гривните с нови, защото те се пренасищат с отрицателна енергия.

Фризьор

Ако работата ви е свързана с устен контакт с много хора, ще ви защити обикновената безопасна игла. Закопчайте я от вътрешната страна на дрехата си в района на сърцето. Иглата няма да разреши на негативната енергия да стигне до вас. Всяка седмица сменяйте иглата с нова.

Щом се приберете от работа, не контактувайте с никого от семейството си, преди да сте взели душ. В противен случай рискувате да се скарате с някого от близките си, само защото целите сте покрити с негативна енергия, дори да не е проникнала във вас. Желателно е да сменяте дрехите си всеки ден, за да не носите негативната енергия, натрупана през предишните дни.

Веднъж седмично правете вана с добавка на една шепа морска сол. Това ще ви пречисти от отрицателните енергии на хората, с които контактувате по време на работата си.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
аз
аз
19.03.2014 19:36
Вода от кладенец?! А ся де??? Вие сериозно или се майтапите с нас простолюдието ???
4
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
18.01.2014 14:57
Мощно средство срещу приемане на другите енергии е "Да обичаш ближния както себеси".
5
0