sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на Девите

Характер на Девите

DesislavaDesislava
Джедай
3966
Характер на Девите
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Девата е много независима зодия. Те са напълно в състояние да използват разума си, за да направят нещо за себе си. Те могат да живеят твърде много за миналото и с това повече да усложнят нещата, с което да ограничат способността си да се движат напред. Девите могат да бъдат независими, но по-слабо еволюирали типове, ако някой не стои до тях, помагайки им да постигнат повече и да не бъдат толкова критични към себе си.

Хората избират Девите за приятели, защото те са с праволинейно мислене и решават проблемите логично. Те са верни и лоялни. Някои хора може да ги намират за студени или емоционално откъснати, защото те живеят в съзнанието си, а не в своите емоции и чувства. За тях може да бъде трудно да формулират как се чувстват. Хората, които са в състояние да четат дълбоко в друг човек, ще забележат, когато Девата не е добре. Най-добре е да поддържате емоционалната дистанция с приятел Дева. Девата може да се опита да анализира и контролира живота на един приятел, но само с идеята, че ще го подобри.

Девите са много интелигентни, те имат отлична памет и силно аналитичен ум. Това ги прави добри следователи и изследователи. Те също имат способността да вникнат в емоциите на човек, и често могат да видят в хората и да открият какви са мотивите им. Девите са много добри в решаването на проблеми, това е, което те правят най-добре. Те се сблъскват с проблема и ще вземат парчета, като ги сложат в правилния ред. Те са рационални мислители и са добри при разрешаване на споровете на другите хора и поставянето им на прав път за помирение. Те пазят света в ред.

Преди Девата да се потопи в нещо, тя трябва да анализира всички факти и да знае всички детайли, преди да вземе решение. Това ги кара да изглеждат нерешителни и бавни. Възприятието на Девата, е тяхната реалност. Ако те са настроени положително, събитията, които се случват, ще се представят в положителна светлина и те ще бъдат приятни и добре приспособени лица. Девата е един много мощен ум и тя трябва да има правилно отношение към живота си, за да бъде щастлива и успешна. Девите трябва да се свържат с чувствата си, това е така защо те обикновено изглеждат студени или отделени от тях. Те са много склонни да живеят в отрицание. Те ще кажат, че се чувстват добре или, че всичко е наред, дори когато не е. Девата не обича да анализира чувствата си, така преструвайки се, че всичко е наред, тя си осигурява добър защитен механизъм, за да не се налага да погледне по-отблизо в чувствата си. Девите имат непредвидими и понякога нестабилен темперамент.

Девата е амбициозна и се стреми винаги да знае повече и да има повече. Това е тяхното вечно търсене, за да внесат ред в хаоса. Те имат много активен ум, който винаги мисли и никога не може да бъде спрян. Девите искат да бъдат от полза, те трябва да бъдат важни и съществени за всеки и всичко в живота им, което вършат. Основен житейски урок за Девите е да се научат да се доверяват и да имат вяра в неизвестното. Те трябва да разберат, че в живота се случват неща поради причина, която не винаги е известна за тях, те не трябва винаги да знаят всичко. Те трябва да се научат да се успокояват, а не да анализират постоянно дадена ситуация или събитие. Дълбоко в себе си, Девите са много чувствителни и те трябва да бъдат оценени за всички неща, които правят.

Девата има постоянен стремеж за подобряване и усъвършенстване, макар това да доведе до крайности в някои случаи. Те са чисти, мотивите им са честни, никога не са злонамерени и искат да постигнат нещо в живота си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
535
423
312
28
10
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Наталия
Наталия
26.07.2015 09:56
Абсолютно вярно!За първи път чета нещо което на 100 процента описва мен!
14
0
Пепеляшка
Пепеляшка
06.03.2015 21:19
Много вярно написано за девите, но ....има едно голямо НО :) Егоисти големи са, добре живеят и сами със себе си, много мъже остават ергени, защото чакат принцесата да дойде на бял кон, но уви идва само коня :))) Вечно са недоволни, но са големи любовници:)))
18
4
Dimitar Stavrev
Dimitar Stavrev
06.05.2018 06:07
Аз познавам една която не е такава
0
0
Stiven Kong
Stiven Kong
31.03.2015 02:21
Xaxaxax, as sam deva na vazrasta na Isus Xristos, ama oshte chakam princesata i mi doide konqt hahahahaha.
1
0
М.
М.
06.03.2015 10:57
Харесвам девите. В статията са написани доста истини, положителни и отрицателни неща. От време на време се инатят, но това съм го виждала само когато се опитват да отстоят мнението си. От време на време прекаляват в размислите и отрицанието... но тези, които познавам, са страхотни хора и стига да ги опознаеш добре, разбираш, че си струва да стоиш до тях.
21
0
Dimitar Stavrev
Dimitar Stavrev
06.05.2018 06:09
разбира се аз познавам една
0
1
Ана Иванова
Ана Иванова
10.02.2015 11:55
Ми аз познавам Дева и мисля, че всичко тук е вярно. Той си е колкото любознателен, всичко помни и опитва да постигне нещо - толкова е мил, чувствителен и забавен. Може да е инат, да, но рядко и по много сладък начин. Прекрасна зодия.
18
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
24.01.2015 13:18
Всичко е много добре и точно написано. Това, че вие не виждате отрицателното в статията не значи че има само хубави неща и затова се изтъкваме. За някои деви е отрицателно да анализират всичко, не е хубаво и отрицанието - да криеш всичко и да не се показваш пред хората. Следващите които ще коментират статията нека да я прочетат внимателно преди да казват каквито и да било критики. И да, девите сме големи инати. Защото понякога трябва малко инат за да може човек да постигне каквото иска.
10
2
атака
атака
06.12.2014 18:19
Умря циганката дето ви хвалеше та сами се изтъквате,от вас по големи инати нямааа!!!
3
11
коки
коки
03.11.2014 21:28
ест че ще ви хареса та тук пише само хубаво за тази зодия
4
5
Йоан_Хс
Йоан_Хс
25.08.2014 11:07
Нищо чудно и автора на темата да е дева xD
И аз съм дева и мисля, че най-малко на 98% всичко е вярно!
11
1
исуса
исуса
03.02.2015 14:16
Исуса валентинова йорданова
0
0