Любовна съвместимост според кръвната група

Любовна съвместимост според кръвната група

Смята се, че освен психологическата съвместимост съществува и физиологична – съвместимост според кръвната група. Мъжете с нулева кръвна група са целеустремени и уверени в себе си ловци, които мразят съперниците.

Те изпитват благоговение и трепет пред жените от нулева кръвна група, и връзката им може да се развие перфектно, ако дамата не направи заявки за лидерство в отношенията.

Жените с група А го привличат със своята недостъпност, а жените с кръвна група В са предизвикателство за него, тъй като ги възприема само като поредната бройка, която трябва да бъде записана в тефтера. Жените с група АВ трудно могат да го задържат, тъй като не могат да го накарат дълго да остане при тях.

Мъжете с кръвна група А харесват дами от нулева кръвна група, които са романтични натури. С жени от своята кръвна група тези мъже трудно се разбират, тъй като ги смятат за прекалено студени и пресметливи. С дами с група В може да има прекрасни любовни отношения. С жени с група АВ тези мъже имат само кратки романи.

Любовна съвместимост според кръвната група

Мъжете с група В знаят как да намерят подход към жените. Те се разбират перфектно с дамите с нулева кръвна група, а също така и с жените с група А. Но най-големи успехи постигат с жени от своята кръвна група, тъй като прекрасно се разбират с тях. Бурният темперамент на тези мъже им пречи в отношенията с дами с група АВ.

Мъжете от група АВ не се интересуват като цяло от дами с нулева група, тъй като им се виждат носителки на мъжки качества. Този тип мъже се вдъхновява от нежността на дами с група А. Жените с група В не могат да разчитат на дълга връзка с тези мъже, а жените с кръвна група АВ са направо несъвместими с носителите на тази група.

Жените с нулева група са силни и волеви и мъжете от същата група са прекалено опасни за тях, отношенията им напомнят повече военни действия, а не любовен съюз. За тях са подходящи практичните мъже с група А. Мъжете с група В лесно ги привличат, но бързо ги отблъскват. Мечтателите с група АВ предизвикват раздразнение у дамите с нулева кръвна група.

Дамите с група А ще скучае с мъж от своята кръвна група, но за мъж с нулев резус фактор ще е готова да направи всичко. С мъже от група В тя може да изживее кратка, но бурна връзка, а романтиците от група АВ внасят в живота й липсващата й възвишеност, но след това й омръзват.

Жената с група В харесва мъже с нулева група, но само като ценни трофеи, а не като обект на чувствата й. С мъж от група А тя ще изживее спокойна и дълга връзка, а с мъж от собствената й група – бурни приключения. Мъжете с група АВ я привличат със склонността си да я идеализират.

Жената с група АВ обожава мъже с нулева група, но трудно може да се разбере с тях. Перфектни са отношенията й с мъже с група А, а с мъже с група В обикновено изживява забранена любов. Съюзът с мъж от нейната група е обречен на тотален провал.

Рейтинг

5 6
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
АВ
АВ
26.06.2014 16:53
"Мъжете с кръвна група А ....С жени с група АВ тези мъже имат само кратки романи."
А малко по-надолу: "Жената с група АВ .... Перфектни са отношенията й с мъже с група А"
От първата част на статията, където са описани какви са връзките на мъжете от съответната кръвна група с жените от всички др. кръвни групи излиза, че жените с кръвна група АВ нямат никакъв шанс за нормална връзка с мъж от която и да било кръвна група!!!! Спукана ми е работата :D
3
0
Viki
Viki
25.06.2013 23:54
нулев резус фактор :D има положителен и отрицателен резус фактор. Ясно са измислили и нулев :D :D :D
1
0
аз
аз
25.06.2013 23:37
какво ли не чета в този сайт, но това мога да кажа с увереност е пълна глупост!
1
0
Лили
Лили
14.12.2012 01:12
аз съм 0 и не мога да се търпя с други нули, защото обичам много да доминирам, това е вярно!
0
0
-0 +0  -0 +0
-0 +0 -0 +0
31.05.2015 23:20
И каква 0 си отрицателна или положителна
2
0
Lia
Lia
23.08.2012 16:35
Познавам достатъчно мъже с нулева кръвна група, но нито един от тях не бих определила като уверен в себе си ловец, който не понася съперниците. Като започнем от тук, не сам особено доволна и съгласна с написаното. Интересно и занимателно четиво въпреки всичко.
0
0
Мики
Мики
13.08.2012 03:15
Не отговарям на описанието-с съпруга ми сме една кръвна група и резос-фактор и това е човека който ме кара да се смея и за него бих направила всичко!!!!!Строго индивидуално!!!
0
0
violeta
violeta
11.08.2012 22:34
много вярно е всицко.......
0
1