Разкази за отвлечени от извънземни

Разкази за отвлечени от извънземни

Много хора твърдят, че са били отвлечени от извънземни и след това са върнати отново на нашата планета. Повечето от тях са считани от познатите и приятелите си за луди, но интересното е, че разказите на много от отвлечените съвпадат.

Още през 1775 година излиза шведска книга, в която мъжът на една акушерка разказва как съпругата му е била отвлечена в страната на феите, за да помогне на жената на един трол да роди. Мъжът на акушерката бил пастор, който се казвал Петер Рам.

Според разказа му късно вечерта се появил трол, който го молел да пусне жена си с него, за да помогне на съпругата му да роди. Пасторът накарал жена си да тръгне с трола и според разказа му двамата изчезнали във въздуха, сякаш били отвяни от вятър. Тя се завърнала в къщата си внезапно, сякаш се появила от нищото. Тя разказала на съпруга си как била на място, пълно с метални врати и светлина, въпреки че никъде нямало свещи.

В преданията на много народи има разкази за жени, които са били отнесени от странни същества. Често странните създания отвличали бебета, а на тяхно място оставяли вързоп от парцали. Тези разкази са характерни най-вече за Шотландия, Ирландия и Китай.

Шотландците са имали обичай при изчезването на малко дете от дома им. Те са отнасяли оставения вместо детето вързоп в гората заедно с много продукти – хляб, мляко, масло и месо. След няколко часа те се връщали в гората и ако продуктите ги нямало, те знаели, че детето ще им бъде върнато в скоро време.

Понякога обаче хората решавали, че детето им е било сменено с дете на феи, и започвали да го малтретират. Всички тези легенди се смятат за разкази на хора, отвлечени от извънземни. Още повече, че когато се говори за възрастен човек, отвлечен от феи, той се връща след един-два дни от тях, остарял с десет или двадесет години. Малко след това те умирали.

Други пък, които се връщали след десетина години, изглеждали по същия начин, както когато били отвлечени. При маите има легенди, които разказват за същества, пристигнали от небето с нещо като ракета на гърба. Те отвличали жени и след това ги връщали, а жените раждали черни деца.

През двадесети век историите за отвлечени от извънземни стават истински хит.

През 1968 година американската преса е залята с подробности от отвличането на семейство Видал от Буенос Айрес. „Ние влязохме в облак от мъгла и явно сме заспали на пътя. След като се събудихме, съпругата ми бе в нервна криза, боята от колата ни беше изстъргана изцяло, и бяхме в Мексико”, разказал ужасеният мъж. Съпругата му така и не се оправила от преживяното и цял живот обикаляла по болнични заведения, а мъжът й твърдял, че изобщо не си спомня къде е бил цели четиридесет и осем часа.

През юли 1992 година австралиецът Питър Каури, който се славел сред приятелите си като здравомислещ човек, закарал съпругата си на работа и се върнал вкъщи, тъй като не се чувствал добре. Внезапно в дома му се появили две жени – руса и черна, които били абсолютно голи. Те говорели странно, все едно че чуруликали птици. Русата се опитала да сграбчи Питър, но той я ухапал за ухото. След това двете изчезнали, а Питър намерил рус косъм, който сложил в пликче. Той се подложил на хипноза, за да разбере какво му се е случило. С помощта на известния харвардски психиатър доктор Джон Мак той разбрал, че е лежал в ярко осветена стая върху маса, а над него правел нещо човек, който чуруликал. Питър дал косъма на свой приятел биохимик и се оказало, че косъмът принадлежи на същество, много близко до човека, но в същото време различно от човешките същества.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 5
3 8
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Мърчо
Мърчо
19.03.2014 08:45
Чакам истории за отвлечени извънземни :))
4
0
Силви
Силви
14.06.2013 20:47
само да кажа, че млечни пътища няма, млечният път е само един а останалите съвкупности от звезди и планети се наричат ГАЛАКТИКИ!! Аз лично вярвам, че извънземни съществуват, но вероятно живеят на планета отдалечена на много светлинни години от Земята и най-вероятно разказите на хората похитени от извънземни са били просто халюцинации, което е напълно възможно да се случи на всеки един от нас.
3
7
donna
donna
04.08.2012 17:30
всъщност не знам дали ад вярвам на тези истории..много ми се иска.
8
1
ivan
ivan
10.07.2012 03:34
моето лично мнение е .. вярвам във извънземни..по логиката щом ние съществуваме защо и тях да ги няма.. а като се вземе предвид че колко млечни пътища има.. ние дори само единия не можем да го отгатнем..
но пък мисля че не са стъпили на нашата земя ...
2
7
sony
sony
27.06.2012 13:11
''едно момиче''.... толкова ти е акъла на тебе,скъпа!
2
1
мери
мери
25.06.2012 19:10
Има много неща,които не разбираме.Глупаците естествено отричат всичко.Но не можеш да обявиш милиони очевидци за луди.Що се отнася до статията не е написана хубаво.Би трябвало да приложи съвременни преживявания на хора отвлечени от извънземни,да разкаже за микрочиповете,които вадят от различни хора по света и т.н.Защото в този си вид статията е т.нар.дезинформация в полза на "здравомислещите"
5
0
edno momi4e...
edno momi4e...
24.06.2012 20:38
да, все едно съществуват такива глупости, ако съществуват -да се превърна във вещица ,дано!
1
5