Какво да чакаме от годината на водния дракон според Фън-Шуй

Какво да чакаме от годината на водния дракон според Фън-Шуй

Древните китайци са създали система за анализ на енергия, известна като Фън-Шуй. Жизненото ни пространство е заредено с енергия и тя е представена от девет звезди, които са разпределени в жилището ни.

Всяка година звездите летят в девет сектора, основаващи се на Фън-Шуй формула. Всяка от звездите оказва своите положителни или отрицателни ефекти върху сектора в дома.

През 2012 година първата звезда южния сектор на дома и носи благородство, мъдрост и щастие за хората, които често се намират в този сектор.

Втората звезда носи болести, като това рефлектира върху северния сектор на дома. Бременни жени, възрастни хора и малки деца се препоръчва да стоят настрана от този сектор до края на годината.

Какво да чакаме от годината на водния дракон според Фън-Шуй

Третата звезда е в югозападния сектор на дома и създава много спорове и правни проблеми. Четвъртата звезда е разположена в източния сектор на дома и в годината на водния дракон дарява този дом с любов, късмет и много приятели.

Петата звезда може да доведе до инциденти, нещастие и бедствия. Тя се намира в югоизточната част на дома през 2012 година.

Шестата звезда символизира властта и влиянието. Тя се намира в центъра на дома в годината на водния дракон. Седмата звезда се свързва с грабежи, телесни повреди и измами. Тя се намира в северозападната част на дома. Опитайте се да избягвате застояването в този сектор.

Осмата звезда е щастливата звезда на 2012 година и се намира в западния сектор на дома ви. Колкото повече стоите там, толкова повече засилвате шанса на късмета си.

Деветата звезда символизира творчество, щастливи събития и радостни поводи. През годината на водния дракон тя се намира в североизточната част на дома.

За да си нямате неприятности през годината, не правете ремонти в югоизточната част на дома си. Не извършвайте обновяване на северозападна част на дома си, защото по този начин ще прекъснете шанса, който годината ви подарява.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати