Какво означава, ако ви горят бузите

Какво означава, ако ви горят бузите

Ако внезапно усетите, че бузите ви пламват, това може да означава, че трябва да сте нащрек. Това е знак, че някой ви замисля нещо неприятно точно в този момент.

За да спрат бузите ви да пламтят безпричинно, трябва да изброите наум имената на всички ваши неприятели, за които се сетите. Тогава бузите ви няма да са покрити с червенина и няма да имате усещането, че са затоплени.

Според някои вярвания, ако бузите ви внезапно започнат да горят, докато говорите с мъж, това означава, че скоро ще ви се наложи да плачете и че в живота ви ще настъпят сериозни промени.

Това може да бъде избегнато, ако веднага щом усетите, че бузите ви горят, се измиете със светена вода. Тогава нещастието ще ви отмине.

Какво означава, ако ви горят бузите

Ако бузите ви горят преди залез слънце, това означава, че за вас постоянно мисли човек, който силно ви обича. Вие дори може да не подозирате за чувства му, тъй като той може би се притеснява да ви ги покаже.

За да спре пламтенето на бузите в този случай, опитайте се да си спомните кой би могъл да изпитва нежни чувства към вас и кажете наум името му три пъти.

Какво означава пламтенето на бузите зависи и от дните на седмицата. Ако бузите ви пламнат в понеделник, ви очаква ново запознанство.

Ако това се случи във вторник, очаквайте раздяла с любимия човек или сериозно скарване. Случи ли се в сряда, очаквайте романтични приключения.

Ако в четвъртък усетите как бузите ви пламтят, това означава, че скоро ще можете да отдадете на любимото си занимание. В петък пламтящите бузи предвещават неприятни вести. В събота зачервените бузи предричат важна среща. В неделя това предвещава среща със стари приятели.

Лесно можете да разберете дали бузите ви пламтят за добро или за лошо. Трябва да прокарате по лявата си буза златен пръстен. Ако се получи широка черта, това означава, че не трябва да се опасявате от неприятности. Ако чертата е тясна, пригответе се за сериозни неприятности.

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Боян
Боян
25.02.2016 22:13
Колото и странно да звучи,това е вярно,казах неприятелите си ,и после човека който мисли за мен и веднага спряха да ми горят бузите!wow
4
1