Любовни магии със свещи

Любовни магия със свещи

Любовните магии със свещи са разпространени сред много народи, но трябва да се правят много внимателно, ако не искате да се обърнат срещу самите вас.

Любовната магия със свещи се прави само ако наистина усещате, че по друг начин не можете да повлияете върху любовта си, и не се практикува повече от веднъж в месеца.

С магия със свещи в никакъв случай не трябва да се опитвате да накажете половинката си, а ако искате да привлечете любовта и вниманието на някой мъж, трябва да сте наясно с чувствата си.

В никакъв случая не трябва да правите любовна магия със свещи, ако искате просто да накарате някого да се влюби във вас, за да му се подигравате. В такъв случай ще трябва да платите сериозна цена и това ще се изрази в неприятности, които ще ви се стоварят на главата най-неочаквано.

Любовната магия със свещи се практикува само ако това, което ви кара да я направите, е самата любов. Една от любовните магии със свещи се прави при нарастваща луна.

Любовни ритуали

Взимат се две тънки восъчни свещи. Точно две минути преди полунощ тези свещи се усукват една около друга, като се повтаря следното: „Както тези две свещи са преплетени, така ще се преплетат и нашите съдби”. Повторете го три пъти.

След това запалете свещичките, които вече са се превърнали в една, с думите: „не паля свещ, паля искрата на любовта към мен”. Задължително е да повторите три пъти името на мъжа, който искате да се влюби във вас.

Този ритуал се изпълнява в абсолютно уединение. Вашата коса не трябва да е вързана. Този любовен ритуал се повтаря всяка нощ в продължение на девет дни. Резултатът настъпва след още девет дни. Ако няма резултат, се опитва само още веднъж.

Ако и вторият път няма резултат, опитайте ритуала с червена и бяла свещ. Необходима ви е свещ от бял восък, свещ от червен восък, няколко косъма от котка и лист хартия.

Върху листа напишете името на мъжа, когото желаете, а на него – вашето собствено име. Сложете котешките косми върху имената, сгънете листа на четири и го запалете едновременно с двете свещи. Докато той изгори, мислете си само за мъжа, когото искате да видите като ваш любим.

Виж повече

Рейтинг

3.6
Общо 27 гласували
5 10
4 4
3 7
2 3
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Анонимен
Анонимен
02.05.2019 22:43
Разваляне на магия 0882 355 306 шамана сайт https://magia-bg.com/
0
0
Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
26.03.2019 11:03
МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО КАК ПОЛУЧАВАТ МОЯТА МЪЖ:

Моето име Роуз съм от Норвегия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм върнал бившия си съпруг с помощта на велик човек, който ме заклина в рамките на 24 часа, когато съпругът ми се върна при мен, името му е Д-р Огунделе. Чух някой да разказва историята си по радиото за д-р Огундели за това как този мъж й помага с целия му проблем, така че бързо се свързах с него за помощ, защото съм бил измамен твърде много пъти от фалшиви хора, но веднага щом се свързах с д-р Огунделе, хвърли магия за мен и той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 24 часа, това е като чудо за мен, аз му вярвах и чаках, а в рамките на 24 часа съпругът ми ми се обади по телефона и помоли ме да простя него и днес съм щастлив да ви кажа, че съпругът ми се е върнал при мен и и двамата живеем щастливо. Моля, искам думата да ми помогне да благодаря на д-р Огундели за великата му работа в живота ми, аз се съгласих с него, за да информирам света за неговата добра работа, затова споделям историята си, за да ми помогне да му благодаря за тези който се нуждае от помощ, за да се свърже с него за помощ, той има силата да донесе щастие и да даде решение на всякакъв проблем, аз го препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ, той е 100% оригинален и тук е неговата информация за контакт за тези, които се нуждаят от неговата помощ , Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Чат: +27638836445.
0
0
Анонимен
Анонимен
09.03.2018 01:45
Моите имена е Cathy Искам да свидетелствам за великия играч на магии наречен Priest Mirror съпругът ми и аз съм женен или 5 години сега нямаме дете и лекарят ни каза, че не мога да раждам, защото утробата ми е била повредени поради погрешно наркотично предписание това ме кара да се притеснявам и съпругът ми не е щастлив, така че той реши да се ожени за друго момиче и да се разведе с мен беше толкова тъжно казах на моя приятел за това ми каза, неговия имейл адрес и аз никога не вярвам в него, че много, въпреки че току-що реших да го опитам и той ми каза, че ще отнеме три дни, за да ме съпруг обратно към мен и аз ще забременея съм се съмнявал, че на 3-тия ден съпругът ми се върна за мен и плаче той каза, че вече не иска развод 3 седмици след като докторът потвърди, че съм бременна, той може да ви помогне да му изпратите имейл на headprist@priest.com
  what'sapp +2348076821983
Добавете го на Viber +2348076821983
2
0
калин
калин
04.02.2015 01:34
А тези две свещи като са осукани. Вече а ритуала е девт дни как да направим или да ги палим по малко сяка нощ можели да обесните
29
3
Сянка
Сянка
19.01.2015 20:56
Имам и за мъже и за жени, но са на латиница, а "умния" сайт не я приема, така че ще ги спестя. Нямам намерение да си тровя нервите да пиоша дори преводите им с кирилски букви - разбирай преводите са на Английски от Шумерски. Мъжкия вариант лично съм го изпитвал макар че го направих в доста олекотена форма - ще рече действа но до наколкочаса действиет преминава - това е колкото да се пробва сравнително безопасно и без съществени последици ритуала.
Ако някой мн е заритал ноже да му ги пратя на мейл или по друг начин. Само че той ще си поема отговорността за последствията после ако разлюби обекта.
15
0
Анонимен
Анонимен
18.07.2018 23:54
Сянка, заинтересуваха ме тези неща , моля потърсете ме sylti@abv.bg
0
1
колю
колю
17.02.2016 15:01
ако може да ми ги пратиш на този email:
4
0
gulivur82
gulivur82
02.02.2016 21:19
zdraveite,imam neobhodimost ,mojete li da mi gi izpratite na moyat e-mail ili da mi dadete va6,za da vi pi6a
0
1
bobi
bobi
12.09.2015 22:27
zdraeite imam nujda ot pomosht imeila mi e
3
0
канела
канела
25.10.2013 13:06
Не правете на никой магия за раздяла. Който затваря пътя на любовта за другите и за себе си го затваря.
Магията не действа избирателно. Тя блокира любовта в живота на двойката по принцип. И не си знае, този който сте наказали с болка и самота какво ще направи, за да си върне любовта.
6
1
Az
Az
21.04.2013 16:20
Здравейте
искам да ви попитам за някоя магия с която мога да разделя двама души.мъж и жена.гаджета са...жената е с него само и само да ми прави напук и за отмъщение.ще съм ви благодарен ако ми помогнете с нещо но не и със съвети да се откажа и да оставя нещата в ръцете на съдбата.искам и ще действам до дупка.искам магия за раздяла.който знае нещо нека ми пише на меила ми благодаря ви
6
4
Мария.K
Мария.K
22.03.2013 02:39
Защо съдите толкова драстично кое е морално и кое не е нормално след като тази тема не ви допада какво въобще търсите тук и чете-те.Всеки който е стигнал до тук да търси вариант и в любовната магия значи има причина "ако можеш помогни ако не можеш не пречи" са казали хората.Всеки най добре знае какво има в душата си и каква болка таи.Аз също прибегнах до тази вид любов та дори и да е с магия защото сърцето ми е свито от болка,очите затворени от сълзи всеки ден които не е изпитал тази болка той не знае нищо.Не искам и не пожелавам на никой да изпита това чувство. Направих ритуала със свещите но резултат няма никакъв.Ако някои може да ми помогни нека да го сподели ще ви бъда благодарна!
Благодаря ви!
Защо съдите толкова драстично кое е морално и кое не е нормално след като тази тема не ви допада какво въобще търсите тук и чете-те.Всеки който е стигнал до тук да търси вариант и в любовната магия значи има причина "ако можеш помогни ако не можеш не пречи" са казали хората.Всеки най добре знае какво има в душата си и каква болка таи.Аз също прибегнах до тази вид любов та дори и да е с магия защото сърцето ми е свито от болка,очите затворени от сълзи всеки ден които не е изпитал тази болка той не знае нищо.Не искам и не пожелавам на никой да изпита това чувство. Направих ритуала със свещите но резултат няма никакъв.Ако някои може да ми помогни нека да го сподели ще ви бъда благодарна!!!
Благодаря ви Защо съдите толкова драстично кое е морално и кое не е нормално след като тази тема не ви допада какво въобще търсите тук и чете-те.Всеки който е стигнал до тук да търси вариант и в любовната магия значи има причина "ако можеш помогни ако не можеш не пречи" са казали хората.Всеки най добре знае какво има в душата си и каква болка таи.Аз също прибегнах до тази вид любов та дори и да е с магия защото сърцето ми е свито от болка,очите затворени от сълзи всеки ден които не е изпитал тази болка той не знае нищо.Не искам и не пожелавам на никой да изпита това чувство. Направих ритуала със свещите но резултат няма никакъв.Ако някои може да ми помогни нека да го сподели ще ви бъда благодарна!!!
Благодаря ви


2
1