Годините на Дракона и Змията

Годините на Дракона и Змията

Според китайския хороскоп годината на Дракона – 2012 - представлява потенциална заплаха за всички хора на планетата. Смята се, че това е година на промени, но не към най-доброто. Това е обаче и времето на най-великите духовни промени за цял свят.

Основните влияния на петте стихийни елемента в годината на Дракона предразполагат към по-задълбочено познание, към самоусъвършенстване и развитие на духовното начало.

Водата е годишният елемент на 2012 година, както и на 2013 година – годината на Змията. Това е най-подходящият момент за задълбочаване на знанията в различни сфери. Това е влиянието на водата.

Според китайската теория за петте стихийни елемента 2012 година също така предразполага към усъвършенстване на методите и техниките на Фън-Шуй. Все повече хора ще открият колко е важно да се спазват основните принципи на Фън-Шуй.

Фън-Шуй дава някои най-общи насоки за интериора и екстериора на дома през 2012 и 2013 година, като най-важното е, че трябва да се добавят водни елементи в дома, за да живеят щастливо всички членове на семейството.

Всичко, свързано с вода – статуетки на риби и морски създания, аквариуми с рибки и без тях, картини на морски сцени – всичко това допринася за подобряването на атмосферата в дома през тази и следващата година. Тъмносиният и светлосиният цвят, както и тъмните и светлите нюанси на зеленото са подходящи за аксесоари, статуетки и дори за дрехи през тази година, както и през следващата.

Допълнителна помощ всеки човек може да получи през тази и през следващата година, като се опита да внесе повече хармония не само в дома си, но и в отношенията си с хората.

През тази година, както и през 2013 година, е време за установяване на по-трайни връзки и отношения, добро време е за сдобряване, ако сте се разделили с партньора си и е идеалното време за създаване на семейство и раждане на деца.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Hipnotizator
Hipnotizator
14.06.2012 21:35
Много готино беше това Мони66, смятай че съм кандидат за телефонния ти номер. Ей това се казва истинска смешна смешка.
0
0