Предсказанията на Павел Глоба

Предсказанията на Павел Глоба

Известният руски астролог и предсказател Павел Глоба е прочут с това, че е предрекъл точно разпадането на Съветския съюз, края на ерата на Фидел Кастро, идването на Путин на власт и много други събития.

Според Павел Глоба опасностите на 2012 година са силно преувеличени. Но това изобщо не означава, че годината ще мине спокойно.

Той предрича, че проблемите ще започнат от края на 2012 година и ще продължат до 2015 година в световен мащаб. Според Павел Глоба върху Земята отрицателно ще повлияе Сатурн, който влиза в знака на Скорпиона. Сатурн е известен като планетата на нещастията и изпитанията. Цикълът на Сатурн е 29.4 години.

Според Глоба през 2012 година ще се сменят позициите на много световни лидери. Според космическите цикли промените ще настъпят след шести октомври. На пети октомври, когато Сатурн навлезе в Скорпион, в космическото небе ще се образува така нареченият Голям Кръст.

Предсказанията на Павел Глоба

Сатурн не влиза в този кръст, а само Марс и така наречената тъмна Луна, която показва началото на всичко тъмно. Може да се стигне до масови безредици и увеличаване на престъпността.

През 2013 и 2014 година безредиците ще са много силни и ще доведат до прелом в целия свят. Има вероятност през 2013 година да се задълбочи икономическата криза.

На 21 декември 2020 година на звездния небосклон ще се съединят Юпитер и Сатурн и това ще донесе нови времена за целия свят, които ще обърнат живота в положителна посока. Периодът на процъфтяване ще продължи двадесет години.

Според Павел Глоба няма да има апокалипсис през декември 2012 година. Тогава слънцето ще навлезе в Козирог, а Юпитер ще е в Близнаци. Това щедаде пълна свобода на хората с голяма власт, но за съжаление ще им повлияе тъмната луна. Хубавото е, че по това време бялата луна ще намали въздействието на тъмната луна.

Според Павел Глоба през 2012 година ще има рекорден брой земетресения, цунамита и други природни катаклизми.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
анонимен
анонимен
03.07.2012 13:07
сиса 1985 наистина е нетипичен представител на новото поколение - по броя на правописните грешки си личи, че е минала покрай часовете по правопис, но пък е вярваща. Това все пак е нещо. Мили млади дечица, Господ помага, но наготово не дава. Понеже си вярваща, знам, че ще ме разбереш правилно - без гняв и обида, защото тези чувства товарят кармата. Бъдещето е във ваши ръце, мили младежи - в неграмотните ви ръце (не ми се сърди). Това е много тъжно, ама много. Не чакайте Господ да ви научи на правопис, което е началото на началото. За къде сте такива неграмотни?! Господ ли ще ви помогне? Или ще помогне господ на малката ни държавица, изпълнена с неграмотни дечица? Кой ще води България напред?! Като гледам такива като теб, мило дете, направо се отчайвам!
0
1
марго
марго
26.05.2012 08:57
Когато искате да дадете мнение за нещо ,първо помислете и после като го напишете,го прочетете,защото много лошо говори за вас това ,че не можете да пишете добре на български език!!!
0
0
SLAVKA NOKOLOVA
SLAVKA NOKOLOVA
24.05.2012 16:48
Ох успокоих се,че няма да има Апокалипсис,не само за нас,а и за децата.Много ме беше страх,но наистина ние трябва да сме по добри,да вярваме в господ,и да му се молим,защтото тои хем ни вижда,но и ни чува молитвите.Тои вижда какво правим и тва не му харесва.Само тои може да каже какво щте се случи сас нащте садби,и наи вече трябва да се задоволим сас тва което имаме,и да не бадем толкова лакоми.
1
2
готината
готината
20.04.2014 18:46
Пиши грамотно. Научи правописа.
0
0
kamelia
kamelia
24.05.2012 14:53
Ясно е 4е Апокалипсиса сме ние хората сс своето абсурдно поведение, и добър живот ще имасамо тогава, когато всеки взима това, което се предлага тлкова, колкототрябва , а не пове4е
1
0