Фън шуй принципи за привличане на пари

Фън шуй принципи за привличане на пари

Ако искате да привлечете парите към вас и вашето семейство, трябва да усвоите някои фън шуй принципи.

Първото, което трябва да направите е да премахнете всички вещи, които предизвикват негативни емоции, напомнят за липса на пари или за други проблеми в семейството.

Разчертайте скица на вашето жилище, като обърнете специално внимание на югоизточния сектор.

Премахнете боклука, особено ако по някакъв начин блокира достъп към врата или мебели.

Ако тоалетната се намира в този сектор на жилището най-добре е да я преместите. Все пак това не винаги е възможно, затова спазвайте правилото винаги да затваряте капакът на тоалетната чиния.

Незабавно се освободете от счупените предмети. С времето на празните места пак ще се натрупат различни нови неща, но винаги счупените трябва да се изхвърлят.

Не пазете вещи или снимки, които напомнят за отминали лоши времена. Предметите в домът ви трябва да носят енергията на хубави спомени и моменти.

Не допускайте застояването на изсъхнали растения. Изхвърляйте ги навреме, нека в стаите да има само красиви и свежи цветя.

След като направите всички тези промени и разчиствания, в югоизточния сектор на жилището може да добавите някои допълнителни символи.

Купете си различни предмети в червен, зелен и пурпурен цвят. Тези цветове привличат богатството в дома и го запазват. Ако вече имате вещи в тези цветове, просто ги преместете в този сектор.

Поставете и символи на богатството. Това например са златно украшение и монети. Най-доброто място за кутията с вашите бижута е именно югоизточната част на дома.

Наредете символи на пълният живот – снимки на вашите близки хора, картини или снимки на живописни места, които ви вдъхновяват и успокояват.

Това е секторът, в който трябва да бъдат и вашите растения. С тяхното нарастване и увеличаване ще се увеличава и вашето благосъстояние.

Зареждайки своя дом с много положителна енергия, вие сте напълно готови да привлечете и енергията за придобиване на парите.

Рейтинг

5 16
4 12
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
КОТКАТА
КОТКАТА
27.06.2015 16:37
Защо толкова неграмотно е написано??????
Друг е въпросът, че НЯМА нищо общо с фън шуй :(
0
0
jojo
jojo
10.05.2014 22:23
ама така изведнъж ли енергията ще ни прасне или как!?
6
1
Рамбо
Рамбо
12.04.2014 10:29
Не мога да разбера навсякъде хората не искат щастие и любов а искат хартия с драсканици и печати наречена пари а тия неща според мен са пълни глупости хората трябва да са супер долни алчни и жалки за да правят тия глупости вудо магия не знам си кво
3
0
дани
дани
11.07.2013 23:40
Зареждайки своя дом с много положителна енергия, вие сте напълно готови да привлечете и енергията за придобиване на парите.Работи.
17
2