sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характерът се познава по лицето

Характерът се познава по лицето

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k970
Характерът се познава по лицето
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Според физиогномиката, науката за изучаване на лицето, носът, устните и дори ушите издават характера. Дългият нос е характерен за хора с ярка индивидуалност.

Ако носът на човек е прав и гладък, той е доста умен. А ако това е съчетано със сини очи, този човек има доста големи претенции.

Дългият нос с малка гърбица е характерен за хора, които не са готови да се вслушат в чуждите съвети. Късите носове принадлежат най-вече на хора, които са открити и добродушни. Същото важи и за хората с широки носове.

Хората, които имат нос с широка основа, са родени за лидери.

Характерът се познава по лицето

Чипото носле е верен знак, че човекът е доста лековерен и всеки може да ги излъже. Раздвоеният край на носа издава стеснителност, а малките ноздри – склонност към компромиси.

Малката уста е характерна за хора, които трудно могат да вземат категорично решение. Голямата уста е присъща на хората, които са готови да се жертват за близките и приятелите си.

Тънките устни издават характер, който е потаен и непредвидим. Изпъкналите пълни устни са белег за доброта и отстъпчивост. Ако горната устна изпъква над долната, това е знак за егоизъм и същевременно за нерешителност.

Ушите, които са разположени много високо, са характерни за хора с мощен интелект. Големите уши често са знак за музикален талант. Малките дебели уши са характерни за отмъстителните натури. Дълги тесни уши имат хора, които не обичат да харчат парите си и влизат често в конфликтни ситуации.

Заострените уши издават много тежък характер. Лекият пух като на праскова върху меката част на ухото издава страстна личност.

Малката мека част на ухото е характерна за хора, които са в двете крайности: или са прекалено мили и любезни, или се превръщат в деспоти.

Смята се, че колкото по-дълга е меката част на ухото, толкова по-мъдър е човек. Леко издадената напред мека част на ухото е характерна за емоционалните личности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 7
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ninka galabova
ninka galabova
22.04.2014 17:16
мн.е реално й истинско. В описването за носа видях Себе си за Лидерството. Точно така е. Аз найстина Съм Лидер. Й за Приятелят ми за Нерешителността му й страховете му е Истина. Благодаря Ви от_Сърцето Си за този Постинг. Не вярвах в тези нещта. Но сега се замислям. {}¥ Господ много да Ви Помага във Всичко! Амин!
3
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
16.03.2014 23:25
Според мен е вярно, че характера на човек се познава по чертите на лицето му. Но тук всичко е съвсем накратко и има доста малко информация. Физиогномиката си е цяла наука и за да се опишат по-точни черти от характера на човек трябва да бъдат всети всички черти на лицето му, като сбор.
1
0
Мария Боева
Мария Боева
27.04.2013 09:41
това са гупости аз имам и сини очи и гладък нос не азвам -Не искам това ,искам онова
0
1
Иван
Иван
12.05.2012 18:54
Това за малката уста няма нищо общо с реалността. Аз имам сравнително малка уста, познавам също и едно момиче с такава, но и двамата сме категорични в решенията си винаги.
0
0