sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Значение и свойства на смарагда

Значение и свойства на смарагда

DesislavaDesislava
Джедай
3966
Значение и свойства на смарагда
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Смарагдът е камъкът на астрологичните знаци Телец и Близнаци. Като мощност този камък предлага физическо, емоционално и духовно равновесие. Въпреки че, това е камъкът на просперитета и богатството, той не е само материалистичен камък. Той също така насърчава и духовното израстване, ясната визия, паметта, вярата, интелигентността и комуникацията, вдъхновението, радостта, интуицията, ясновидството, чувствеността, любовта, романтиката, красотата, хармонията, спокойствието, правосъдието, приятелството и единството.

Отношения: носи сигурност в любовта. Той позволява достъпа до тайните, пазени най-дълбоко в нашите сърца, като по този начин активира нашите най-съкровени желания. Много жени през вековете са избирали този кристал, като сватбен камък, защото хармоничната енергия на смарагда, прави връзките по-успешни и насърчава семейното щастие. Този скъпоценен камък може да ви покаже едно кристално ясно решение на труден проблем.

Смарагдът е мощен камък за ясновидство, пророчество и изобилие. Той оказва благотворен ефект върху сърцето и ума, вдъхновява, успокоява и дава ясен поглед над нещата. Този кристал също се свързва с изобилието и творчеството, груповото единство и истината. Много подходящ е за работни ситуации, като насърчава хармонията в рамките на групата.

Кариера: ако се съхранява на работното място, смарагдът подобрява паметта и повишава умствените способности. Скъпоценният камък ви носи по-голям фокус и мотивация, което ще ви позволи да видите най-добрите решения, давайки ви инструменти необходими за преодоляване на предизвикателствата.

Смарагдът е отличен за сърдечната чакра, като тя може да се отвори и активизира чрез него. Той има изцелителни способности в областта на зрението, горните дихателни пътища, чернодробната функция, укрепва имунната система и ви помага да се възстановите след инфекции, укрепва сърцето и детоксикира кръвта. Препоръчва се да се носи при проблеми с дишане, сърце, лимфни възли, кръв, тимус, панкреас, раждане, зрение и дихателни възпаления.

Укрепва сърдечната чакра и дарява с изобилие, растеж, мир, хармония, търпение, любов, вярност, моногамия и честност. Отличен универсален лечител. Подходящ е за всички лечебни професии като лекари, медицински сестри, психиатри и други.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
s
s
17.06.2012 19:23
С една дума-помага за всичко,панацея.Увисваш си един камък на шията и всичко се нарежда от само себе си.Няма нужда да се напрягаш за нищо,просто си лежиш в леглото.Камъка ще ти оправи проблемите,здравето,финансовото състояние,той ще мисли вместо теб,ще се бори и развива.Идеална работа,хайде сега,бегом към най-близкия бижутериен магазин:)
2
0