Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда. Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.

Македония не е държава, а част от българските земи.

Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия. Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи.

Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.

Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.

Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - жената посветила живота си на хората!

Виж повече

Рейтинг

5 111
4 77
3 48
2 22
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
Ваня
Ваня
14.04.2012 18:42
от сърце се надявам ,а и вярвам ,че това което е предсказала Ванга ще стане.Трябва ни повече вяра и доброта и усмивки разбира се.
1
0
lili
lili
11.03.2012 20:55
и аз като вашите статии чета и пресявам информацията.то си е до разбиране и за обща култура. а всеки избира в какво да вярва.понякога фактите сами следват логиката.
0
0
Някой си
Някой си
11.03.2012 05:37
Да, сайтът наистина е интересен, но и някои от критиките са напълно справедливи !
0
0
кали
кали
09.03.2012 22:42
всичко което е казала баба ванга дано стане
1
0
Диана
Диана
09.03.2012 18:29
Аз оценявам труда ви ! В този сайт има доста интересни статии и човек може да научи много работи .
1
0
Admin
Admin
09.03.2012 12:41
Добре е някои хора да престанат да дават остроумни коментари как трябва да пишем статиите и как не. Информацията във всяка статия е събрана от различни източници, и на който не му харесва може спокойно да не посещава сайта ни. Има достатъчно други, които ценят труда ни!
1
0