sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характерът според чертите на лицето

Характерът според чертите на лицето

Характерът според чертите на лицето

Лицето е огледалото на душата на човек. Чертите му имат пряка зависимост с характера.

Продълговато лице – човек с такава форма на лицето е разсъдлив и пресметлив. Понякога хора с такова лице имат организаторски умения и целеустременост.

Трапецовидното лице има много общо с триъгълното. За него е характерно широко чело и леко стеснена брадичка. Човекът с такава форма на лицето е чувствителен, артистичен, интелигентен, няма изразен борчески дух.

Квадратното лице е характерно за мъжествения, дори жесток и безсърдечен човек. Тези хора са груби и несговорчиви. В общуването обаче са праволинейни и откровени. Тези хора имат жажда за успех и са изключително решителни. Добри изпълнители са, но се стараят към управленски позиции.

Характерът според чертите на лицето

Кръглото лице се асоцира с добродушие, мекота и миролюбие. Притежателите му обичат добрата компания, комфорта и нямат амбиции за слава. Не им е чуждо честолюбието.

Ако имате големи очи вие сте едновременно много чувствителни, но и с много изразени лидерски качества. Кръглите очи издават мечтателската ви същност, която като нищо ще е съчетана с мързел или дори лицемерие. Ако имате малки очи вие сте инатлива и упорита натура, която притежава завидни ораторски умения. Ако имате широко отворени очи с тънки бръчки по външната страна, то вие притежавате голяма проницателност.

Притежателите на дълъг нос са носители на ярката индивидуалност и материалистичния начин на мислене. Дълъг нос с гърбица имат мрачните хора. Те са високомерни и не са особено отзивчиви в общуването си. Хората си къси носове са оптимисти с открита душа. Широкият нос е показател за добродушие, понякога и за нерешителност.

Хората с малка уста са погълнати от борбата за оцеляване и в същото време имат слаб характер. Това разбира се е малко противоречиво, но не е и невъзможно. Ако малките устни са сърдито стиснати, то притежателят им е един принципен човек. Голямата уста е притежание на решителни и волеви хора. Пълните и месести устни са показател за жизнен успех.

Добре оформените уши говорят за щастливо детство. Прекалено големите уши са показател за дефекти в човешката личност, а прекалено малките говорят за неблагополучие. Ако положението на ухото е над нивото на веждите, това означава висок интелект. Ухо с неоформени обички говори за небалансирана личност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Станислава
Станислава
28.01.2015 16:34
Хахахахха това за ушите над веждите наистина е уникално !
0
0
originallityisfree
originallityisfree
02.09.2013 21:40
Аз лично не бях чувала някой да има уши над нивото на веждите......
4
1
keflata
keflata
20.05.2013 13:40
Ако намерите някой , на когото ушите са над нивото на веждите сте за Нобелова награда или сте открили някой аватар
4
1
Benett
Benett
17.04.2013 21:58
Всичко е вярно !!!
1
0
Qni
Qni
29.02.2012 09:47
При мен всичко е вярно ...
0
0
r
r
28.02.2012 12:21
Обама има много големи и щръкнали уши, и според статията това е "показател за дефекти в човешката личност".
3
0