Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

Великият пророк Едгар Кейси е получил много видения за бъдещето, от които голяма част са вече сбъднат факт. Ето и по – забележителните от тях:

Предсказание за краха на Фондовата борса и Великата депресия. В средата на 1920 г. Кейси прави хроника на възхода и спада на фондовия пазар, като същевременно учи своите клиенти как да се подготвят за предстоящата катастрофа през 1929 г., но за съжаление те не обръщат внимание на неговите предупреждения и когато през октомври 1929 г. фондовият пазар рухва, те загубват всичко, което имат. Това дава импулс на Великата депресия, която Кейси също предвижда. През 1931 той предрича, че Великата депресия ще стане факт през пролетта на 1933, както се и случва в последствие.

Предсказание за възхода и падението на Адолф Хитлер. През януари 1934, Кейси предвижда, че Хитлер ще дойде на власт в Германия. През август 1935 г., Кейси прогнозира, че Хитлер ще остане сила, докато не "бъде свален от власт или не се случи международна война".

Предсказание за световна война, която ще започне през 1936 г. Кейси дава едно от големите световни пророчества през февруари 1932 г. Той стремително очертава хода на събитията през по-голямата част от 30те години, които са центрирани около:

"Голяма световна катастрофа, която идва през 36 г., под формата на разпада на много правомощия, които вече съществуват като фактори в световните дела." Кейси прогнозира приемане или отхвърляне на Лигата на нациите през 1936 г., което ще доведе до драстични промени в картата на света. Той детайлизира, че преди 1936 г.властите в Русия, Съединените щати, Япония и Англия, или Обединеното кралство ще бъдат "разрушени", като в действителност те са свързани с големи промени в правителствата и политиките на всеки народ.

Предсказание за смъртта на президентите Рузвелт и Кенеди. През 1939 г., Едгар Кейси прогнозира смъртта на двама президенти на длъжност: "Вие сте на път да имате сътресения - вие сте на път да имате сблъсъци между капитал и труд. Вие сте на път да имате разделение в собствената си земя, преди да имате вторият от президентите, който няма да оживее по време на служба ..закон на тълпата! " Президент Франклин Рузвелт починал в длъжност през април 1945. През ноември 1963 г., президент Джон Ф. Кенеди е убит в Далас, щата Тексас, по време на накипели расови напрежения в Съединените щати.

Предсказани археологически факти, които по-късно се оказват верни. Едгар Кейси е далеч напред както от археолози, така и от палеонтолози. Отне почти 60 години доказателства от цял свят да потвърдят, че Кейси е вероятно прав в твърденията си, че човешкият вид е 10, 5 милиона години стар, че паметниците Гиза в Египет са били изравнени със звездите през 10500 пр. н. е., че структурата на египетската религия е била определена от астрономически отношения, и че древна цивилизация е повлияла на развитието на Египет, Маите, и Бхарати.

Предсказание за откриването на Есенес и свитъците на Мъртво море. Кейси коректно описва местоположението на общността Essene, която е била открита, когато свитъците на Мъртво море са били намерени. Той разкрива информация относно Палестина, която е била представяна като населена с хора, за които се казва, че са били заедно по време на живота и времето на Исус. Тази информация включва описание на Essenes и тяхното участие в появата на Месията и е пророчество за светлината хвърлена върху тези мистериозни хора с откриването на свитъците от Мъртво море през 1948 г., десет години по-късно, след като Кейси ги е описал.

Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

Предсказание за откриването на Атлантида. Кейси разкрива, че новата земя ще се появи през 1968 или 1969 г. от източния бряг на Северна Америка, така нареченото "издигане на Атлантида". Точно по това време пътят Бимини е бил открит в Атлантическия океан. Дали това е действително път или естествена, геоложка ерозия се спори горещо. Много хора вярват, че това е реалната част на Атлантида, за която е говорил Кейси. Кейси поддържа тезата, че Атлантида е древна цивилизация, че технологично превъзхожда дори и днешната цивилизация, и че последните оцелели острови са изчезнали някъде в Атлантическия океан преди около десет хиляди години.

Предсказание за рухването на Съветския съюз и комунизма. Кейси прогнозира провала на комунизма и разпадането на Съветския съюз: "Чрез Русия, идва надеждата на света. Не, по отношение на това, което понякога се обозначава като комунизъм или болшевизъм - не! Но свободата - свободата! Че всеки човек, ще живее за своя другар. Принципът е роден там. Ще отнеме години, за да бъде избистрен; от Русия отново идва надеждата на света." Думите на Кейси, въпреки безверието, станаха факт през 1991 г., когато Съветският съюз се разтрогна като нация, изостави комунизма и се създаде икономическа и политическа свобода.

Разкрити научни факти, които по-късно са доказани като истина Кейси прави множество описания относно функционирането на света и космоса. Въпреки че изглеждат неприемливи, много от тях са доказани и все повече от идеите му формират основата на съвременната наука. Кейси описва фундаменталните промени във времето и прогнозара земетресенията в късните години на 20-ти век. Той предрича съществуването на деветата планета (Плутон) много години напред, както и откриването на големи количества злато на дъното на океана, което в последствие е било открито през 1970 г. Той приписва главната причина за движение в земните тектонски плочи на движението и разположението на планетите.

Предсказание за възхода на основни технологични индустрии. Кейси описва изцяло основните технологични индустрии, които ще движат развитието на американската икономика след Втората световна война. Той учи клиентите си да се съсредоточат върху всички аспекти на радио, телеграфна, телефонна промишленост, комуникации и електроника, които са свързани с производството на военна продукция, луксозни мебели, електронни продукти, композитни материали и пластмаси. Един мъж на име Дейвид Кан е спечелил милиони долари благодарение на тази информация.

Предсказание за деня на собствената си смърт. Последната визия за бъдещето, която Кейси получава е за самия него. Неговите виждания често са го предупреждавали, че той не трябва да използва правомощията си повече от два пъти на ден или в противен случай ще възникнат сериозни здравословни проблеми, но понеже получава хиляди молби за помощ, игнорира тези предупреждения. Последното видение на Кейси го предупреждава, че моментът е дошъл за него, за да спре да работи и да почива. Но на 1 януари 1945 г. той съобщава, че ще бъде погребан след четири дни. Още една негова прогноза се оказала вярна.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bwahahaha
bwahahaha
13.07.2013 10:56
Буа ха ха ха ха ... Русия и свобода! Е с това осрахте тая хубава лъжлива статия.
2
18
dfd
dfd
27.11.2013 11:04
много смешно бе тъпак
10
1
соня
соня
09.03.2013 15:27
Изклю4ителен 4овек.
7
1