Гадаене за желания

Гадаене за желания

Понякога човек иска да надникне в бъдещето и да разбере дали желанието му ще се сбъдне. За да разберете отговора на въпросите си, не е необходимо да имате специални умения.

В това отношение ще ви помогнат гаданията за желания. Но за да бъде точно това гадаене, ще е необходима специална подготовка. Най-важно е правилното подбиране на време.

За тази цел е най-подходящо пълнолунието. Гадаенето трябва да се прави преди залез слънце, а не през нощта. След полунощ времето е подходящо за ритуали и обреди.

Важен е също така и денят, в който се осъществява гадаенето. В понеделник може да се гадае за всяко желание. Във вторник и петък се търсят отговори на сложни, сериозни и любовни въпроси.

Гадаене за желания

В сряда се гадае на желания, свързано с бизнес, работа и учене. Четвъртък е подходящ ден за материално благополучие, така че можете да запитате съдбата за всичко, свързано с финанси.

В събота и неделя не се гадае за сбъдване на желания. Опитайте се да подходите сериозно към гадаенете. Изчислете мислите си, концентрирайте се върху желанието.

Атмосферата трябва да е напълно спокойна. Гадаенето се осъществява с помощта на карти, книги, монети. Гадаенето с помощта на книга е едно от най-разпространените.

То носи красивото магическо наименование библиомантия. За целта можете да използвате всяка книга. Без да отваряте книгата, намислете произволен номер на страница и ред.

След това отворете тази страница и прочетете реда. Това е отговорът на вашия въпрос. Гадаене с помощта на картите се прави, като се концентрирате върху желанието си и извадите карта по избор. Ако извадите каро или купа, желанието ви ще се сбъдне.

Гадаене с монети се осъществява, като вземете шепа монети и ги подхвърлите във въздуха, докато мислите за желанието си. Ако повечето монети паднат с герба нагоре, желанието ви ще се сбъдне.

Виж повече

Рейтинг

5 91
4 188
3 88
2 88
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
lili
lili
29.03.2012 18:54
да вярно е на мен ми се збъдна всичко
0
0
котето
котето
21.01.2012 18:53
това го направих и нищо не се получи
1
0
Kate
Kate
20.01.2012 11:44
Не са глупости!
0
0
Анн
Анн
15.01.2012 16:38
Имам чувството, че това са пълни глупости..
1
0