sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Руснаци предричат Апокалипсис в Америка

Руснаци предричат Апокалипсис в Америка

Руснаци предричат Апокалипсис в Америка
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Разтърсващо предупреждение отправиха руските учени проф. д-р Виктория Попова и д-р Лидия Андриянова. Според тях на човечеството предстои серия от катаклизми, като те ще стартират от САЩ.

Първата стихия ще бъдат вълни цунами, които ще ударят източното крайбрежие на Съединените щати.

"Според нашите 15-годишни изследвания в периода 21 август - 5 септември 2011 г. може да се случи първият от предварителните катаклизми на планетата - извънредно събитие с невероятна сила", пишат руските учени от агенция "Блиц".

"Катаклизмът може да засегне източното крайбрежие на САЩ, Япония, Австралия и други страни", добавят те.

Учените подробно обясняват, че критичен спад в магнитното поле на Земята ще доведе до катастрофални събития в световен мащаб. Извънземни цивилизации са предложили на човечеството единствения път за бягство в навечерието на тези глобални катаклизми.

По време на своите дългогодишни изследвания те са открили два ключа, аналогови и цифрови, за декодиране на житните кръгове и пиктограми на извънземни върху камък.

Сред тях са каменните кръгове на Стоунхендж и Ейвбъри във Великобритания, Мачу Пикчу, линиите на Наска в Перу, пирамидата Чичен-Ица и пирамидите на Луната и Слънцето, в Мексико и Великденските острови.

Пиктограмите на извънземните представляват предварителна информация за развитието на съзнанието, а житните кръгове са за прехвърляне на информация за спешни случаи и инструкции за спасение.

След декодирането на стотици пиктограми, разпръснати по целия свят, руските учени са съставили и речник от над 250 символи.

Извънземни цивилизации прогнозират три предварителни катастрофи, които ще бъдат последвани от глобални катаклизми.

Чуждоземците предупреждавали, че нашата цивилизация трябва да бъде информирана предварително за сценария на глобални катаклизми и началното събитие.

Първият предварителен катаклизъм ще бъде свързан с прекъсване на глобалната система за комуникация - телефон, интернет и пр.

Ще последва катастрофално сеизмично събитие, което ще се излъчва от западното крайбрежие на Перу в района на бразилската магнитна аномалия в пресечната точка на теченията Хумболт и Ел Ниньо в Тихия океан.

Територията на САЩ от Мексиканския залив и Големите езера ще бъдат заличени в резултат на цунами. Това твърди и известният американски пророк Едгар Кейси.

Тази катастрофа ще има опустошителен ефект върху целия централен и южно тихоокеански регион, с вероятност мегацунамито да удари източното крайбрежие на Нова Зеландия, Австралия и Япония.

Вторият и третият предварителни катаклизми ще бъдат много по-силни,

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 14
3 10
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (40)

Изпрати
Горд
Горд
01.06.2015 15:34
Зика ти каква си срамуваш ли се от своя народ та не се откриеш?
1
1
видяно
видяно
17.02.2015 14:02
Полето са държи на някой светии парализирани и използвани да долни цели мииии метлата е в действие малко ще останат и при други условия невъзможни за живот на изменници... прави са без подробности ама папагалстват....
1
0
виждашата
виждашата
17.02.2015 13:58
Samdung.... мда досега се чистеше по карти вече идва реалното....
1
4
Ния
Ния
26.04.2014 22:10
До скапаната зика.Да вземеш да си ходиш извън страната ни.Не те искам у нас.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
2
zIKA
zIKA
01.11.2013 14:28
Това българи сте голяма измет! Не вземете да се погледнете, знаете само да плюете други!!!
11
32
omraza
omraza
04.02.2015 10:07
niq!-govori samo za sebe si i tvoq dvor nedey polza cugdo mnenie za svoe
0
7
нерон009
нерон009
28.10.2013 17:30
В Русия има апокалипсис , от както съществува.
Нищо ново.
21
16
Ив_никой
Ив_никой
04.10.2013 02:21
Много забавно четиво. Ня"кой" се опитва да ни зомбира по тъча !? То "цунамито" е неконтрелуе"му" и не се знае на къде ще хване...
8
0
Страшко
Страшко
22.09.2013 21:27
Е де! Стига сте сипвали на горките учени.Сигурно и те незнаят ,че са казали такова нещо.Погледнете ,че под статията никой не си е сложил името.А и кои са тези Руски учени ? От някой университет ,академия?
8
0