Англия отваря нови досиета Х

Англия отваря нови досиета Х

Нови досиета Х разсекрети правителството на Великобритания. Докладите на агентите и събираните 20 години материали за извънземни и странни явления, от известно време са на разположение на всеки желаещ да ги види от близо или да прочете съдържанието в тях.

Документите са с близо 9000 страници, свързани с НЛО и други необясними явления, рисунки, писма и парламентарни сесии по въпроса, събирани през последните две десетилетия от министерството на отбраната.

Досиетата Х в момента се намират в Националните архиви на Великобритания, но ще бъдат на разположение на обществото за срок от месец, след което отново ще влязат в графа "Секретно".

Една от отличаващите се истории в тях е тази на лондончанка и дъщеря й, които забелязали светлини във формата на червей, въртящи се в небето.

През януарски 2003 г. жените дори били посетени от двама мъже с космически костюми и тъмни очила. Непознатите, които носели пищящи предаватели, се представили за Морк и Минди.

Съществата предупредили британките да не гледат образуващите се в небето светещи форми, тъй като е възможно по този начин да се заразят с радиация. След като разбрали, че те вече са го сторили, мистериозните посетители предложили на майката да измият очите й, с което да я обеззаразят.

През пролетта властите във Великобритания разсекретиха друга порция НЛО-досиета. Ставаше дума за общо 35 класифицирани файла, съдържащи подробна информация за наблюдения на НЛО и свидетелски разкази на очевидци от 1950 г.

Досиетата съдържаха 8500 страници със случаи, които са били покривани от правителството на Великобритания за периода от 1997 до 2005 г. Също така има и множество снимки и писма от Британското Министерство на отбраната, рисунки напревени от очевидци, разкази на хора, които са били отвлечени от извънземните и в последствие върнати отново на Земята.

Един от тези разкази за отвличания е на лондончанин, който бил похитен буквално от двора на дома му край Лондон през октомври 1989 г.

Той наблюдавал странен летателен апарат с формата на пура. В двата края на неизвестния обект мигали силни светлини и множество други по цялата дължина. След няколко минути човекът забелязал, че краката му започват да треперят и това е последното, което си спомня.

Като се е съвзел, вече бил полегнал на моравата до къщата си. По-късно видял, че часовника му показвал един час назад.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати