Премахване на лоша магия с восък

Премахване на лоша магия с восък

Тялото ни е физическо, но съществува и система на фините тела, те имат енергоинформационни програми, които могат да разрушат психиката и физиката на човека.

Фините енергийни тела на човек са седем на брой и са устроени на принципа на матрьошките – едното се намира в другото, като тяло в друго тяло.

Първото тяло е ефирно, то се намира на няколко сантиметра над повърхността на физическото тяло. Второто тяло е тялото на емоциите и то е мощен инструмент. След него е астралното, следвано от менталното.

Кармичното тяло и тялото на висшето аз е следвано от божественото тяло. Всяко от тези тела заема пространството на предишните плюс още определено пространство.

Премахване на лоша магия с восък

Всички енергийни тела съвместно образуват аурата. Ако човек има промяна във фините тела, това се изразява ярко във физически аспект. Това се дължи обикновено на негативна намеса от страна на други хора.

От това страдат ефирното и физическото тяло, а този проблем може да повлияе отрицателно върху начина ви на мислене и върху съдбата ви. Восъкът е като живо същество и може да помогне за премахването на магия.

Но става въпрос именно за восък, а не за парафин, от който се правят повечето свещи. Водата лесно се програмира и предава информация. Когато восъкът попадне във вода, той черпи информация от водата и от фините тела на човека.

Разтопете восъка – около сто и двадесет грама – на бавен огън в съд, който не сте използвали за приготвяне на храна. Пригответе втори съд, който побира два или повече литра.

Налейте в него студена вода от кран или поток и някой трябва да държи този съд с вода над главата ви. Влива се разтопеният восък във водата и в това време се казва молитва.

След това извадете изстиналия восък и разгледайте формата, която се е образувала. Често восъкът образува фигура, която посочва причината за несгодите.

Ако долната част на восъчната фигура е идеално гладка, резултат е постигнат, но ако не е гладка, процедурата се повтаря, докато влиянието на лошата магия изчезне напълно.

С водата се измивате, а каквото остане, се излива. Восъкът може да бъде използван многократно, но само при работа с един и същи човек. Но той не трябва да докосва застиналия восък, след като вече е постигнат резултатът и магията е неутрализирана.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 5
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
19.05.2019 16:38
Разваляне на магия,разкриване на магия,намиране и изваждане,ритуали за защита,техники за предпазване,уроки,проклятие,черна магия. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com
0
0
ani
ani
20.01.2017 10:41
от две години животът ми е ад в паничката имам жаба моля спешно за помош да ми развали някои магията преди две години ми умря детето в 4 месец разделихме се с мъжами и от там нататък затънах в калта как да изляза от това положение кажете само вие можете да ми помогнете
2
1
Лили
Лили
05.10.2013 14:54
Не се занимавайте сами с такива практики, защото може много да си навредите.
6
2
Вили
Вили
18.07.2013 23:32
И аз не вярвах,но ни сполетя тази злокоба направена от сестра ми. Вече 35г. тя бавно и мъчително ни унищожава.Съвсем умишлено и тенденциозно продължава да ни съсипва, защото притежава нещо мое и чрез него упражнява негативно въздействие.След като си отидоха родителите ни /от същото влияние/съсипа психически и синът и той се самоуби през 2011г.Какъв е този магьосник от Родопите, който и помага за тези злини?Нима както за нея , така и за него невинните детски души са виновни,че да си отидат по този жесток начин?!
0
2
Мария
Мария
13.11.2012 01:23
Милички, и аз не вярвах, че съществуват хора които се занимават с такива магии, а още по-малко в магьосничество. Мислех си , че това са прости селски гаванки, но уви, попаднахме под въздействието на такива злобни долни съседи, които са превърнали магьосничеството в професия. Това е някакъв ад. Не жалят нито сили нито средства, упропастили са ми всички трайни насаждения, дръвчета, лозници, чемшири хризантеми, та стигнаха до 15 годишен кипарис, 23 годишен люляк и поне 15 ходишна юга на да запалят на гроба на родителите ми. Казват че Бог наказва такива злосторници? Дано е така, но моето семейство страда, та дори не можем и да ги осъдим, а да не говорим за държавните институции. Нито полиция, нито прокуратура, нито окръжна прокуратура та нито кмет ги наказва, като нови са.Вярвам в такива тъмни сили с които се въздейства на невинни хорица и страдат, а злодеите сякаш и Господ се страхува от тях, а да не говорим за служителите от такива държавни институции.
8
0
Crow_in_air
Crow_in_air
17.08.2011 01:34
Айде сега, вече и на всички врачки да не се вярва?
Колкото може да се вярва на врачки-алчни шарлатанки, толкова може да се вярва и на вашия Бог, на молитви, свещи, попове и църкви! Къде за последно го видяхте вашия Бог-в асансьора или си пихте одеве кафето заедно ? Освен това малоумната ви Любов с нищо няма да ви спаси, ако ви е хванала лоша магия, особено ако е направена за раздяла с близък или за смърт на близките! Хората с отворени сърца са даже по-уязвими за енергийни влияния, защото са и по-лесно манипулируеми личности!
Има случай, доказващи, че хората, които не вярват в такива неща ги хващат и събарят магиите, просто защото не са суеверни и не търсят начини за преборване с енергийното влияние! А то продължава да им действа, докато не си постигне крайната цел, с каквато е изпратено!
Все пак най-добре е да се прочетат повечко книги по тези въпроси и да се направят повече практически опити,за да се разбере какво е преборването със съответното влияние, което е адски трудно, дори понякога-невъзможно. Особено ако в живота си не разполагате с опитен в областта магьосник, на който да се доверите за помощ.
3
10
чопар
чопар
13.08.2011 01:00
Не вярвайте на врачки, уповавайте се на БОГА, искайте и ще ви се даде. Обичайте ближния си, бъдете щедри и добри.
16
1
Вера
Вера
24.07.2011 08:54
И успя ли да го направи? Това са пълни глупости! Любовта е вътре в нас и от нас зависи да накараме другия да я види и приеме. Не знам някой да е получил любов с магия, само усложнявате живота си и трупате карма. Любовта е израз на свободна воля и ако някой не иска да приеме любовта ни просто трябва да го пуснем да си иде.
2
0