Световната система на пирамидите

Световната система на пирамидите

Египетските и мексиканските пирамиди, остров Пасха и Стоунхендж на пръв поглед са разхвърляни безсистемно по планетата ни.

Но ако в този комплекс се включат и тибетските пирамиди, се забелязва строга математическа система на разположението им на повърхността на планетата.

Ако от главната пирамида на Тибет – планината Кайлас се начертае ос на противоположната страна на земното кълбо, тази ос ще посочи точно остров Пасха с неговите загадъчни каменни статуи.

Ако се съедини с меридиан пирамидалната планина Кайлас с египетските пирамиди, продължението на тази линия излиза отново на остров Пасха. Разстоянието от Кайлас до египетските пирамиди е равно на една четвърт от меридионалната линия Кайлас-остров Пасха.

Световната система на пирамидите

Ако остров Пасха се съедини с линия с мексиканските пирамиди, то продължението на тази линия ще излезе до планината Кайлас, а разстоянието от остров Пасха до мексиканските пирамиди също е равно точно на една четвърт от меридионалната линия на остров Пасха-Кайлас.

Двете линии, които съединяват Кайлас с остров Пасха през египетските и мексиканските пирамиди, очертават точно една четвърт от повърхността на планетата.

Ако се съединят с линии египетските и мексиканските пирамиди, тази четвърт от земното кълбо ще се раздели на абсолютно равни два триъгълника.

Ако се съедини линията на пирамидата Кайлас с монумента Стоунхендж, продължението на тази линия отново води към остров Пасха, а разстоянието от Кайлас до Стоунхендж е равно на една трета от меридионалната линия Кайлас-остров Пасха.

Тази линия разделя четвърт от земното кълбо на две равни части. Там, където спрямо тази линия се намира една трета от разстоянието от остров Пасха, се намира Бермудският триъгълник. Напълно е възможно в древността там да е потънал древен монумент.

Това ще обясни легендите за Бермудския триъгълник, тъй като може би потъналият монумент изкривява пространството и времето като пирамидите и каменните огледала на Кайлас. Възможно е в древността системата от пирамиди да е служела за връзка на Земята с Космоса.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 6
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Динко
Динко
05.04.2013 12:30
пагубното наследство на боговете про4ети48869
0
0
косатка
косатка
03.08.2011 21:14
Ернст Мулдашев на дълго и на широко обяснява тези закономерности в системата от пирамиди и монументи в книгата си "Трагичното послание на древните"
4
0
No name
No name
27.01.2014 12:32
Правилно отбелязваш 'косатка'. Добре е да се цитира литературата от където се преписва.
1
0