sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Талисман с формата на жаба

Талисман с формата на жаба

Талисман с формата на жаба

Много народи от древни времена смятат жабата за талисман, който носи късмет и богатство. Жабата е победител, който може да се измъкне от всяка ситуация.

В легендите на някои народи се разказва как се появило маслото – жабата паднала в млякото и започнала да се дави. Тя блъскала с крачета и накрая превърнала млякото в масло.

Сигурно поне веднъж през живота ви се е случвало да усещате, че блатото на неуспехите се опитва да ви засмуче, а ви е трудно да направите така, че отново да усетите твърда почва под краката си.

В такива случаи е особено важно да имате талисман във вид на жаба. Златна фигурка на жаба, която се допира до кожата на тялото, носи късмет в бизнеса на мъжете.

Талисман с формата на жаба

Сребърна фигурка на жаба във вид на медальон носи късмет в бизнеса на нежните създания. Фигура на жаба, която държи пръстен в устата или крачетата си, привлича късмета към семейния бизнес.

Жабата, изработена от розов кварц, е прекрасен талисман за онези, които искат да постигнат успех и богатство чрез ангажименти в сферата на шоубизнеса.

Жаба, изработена от малахит, е талисман срещу завист. Ако вие самите завиждате на някого, поставяйте за няколко минути малахитовата жаба върху гърдите си.

Колкото повече малахитови жабки имате, толкова сте по-защитени от завистта на лошите хора. Жабата от планински кристал е талисман за хора, които работят далече от дома си.

Жабата от планински кристал ще ви помогне да се концентрирате в работата. Ако имате проблем с работата, поставете фигурка на жаба от планински кристал на бюрото си и ще успеете да се концентрирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Юнал
Юнал
15.06.2014 22:27
Сьхувах златна жаба да подскача варху малка всиоко издигната златиста платформа и се чудя какво ли означава този сьн и вазможно ли е някои да ,и го разтьлкува.Често ми се е случвало да санувам жаби на сан както в песента, но не и по такав начин, а сащо и че санувам че санувам че санувам или по точно казано сан ж саняи сам сигурен че и на много други се е случвало.Точно си мислиш че осазнаваш че сануваш о не е реално и се сабуждаш но в друг сан които вече не можеш да осазнаеш че е такав, а приемаш за реалност и в един момент отново се осазнаваш и отново се сабуждаш и отново не в реалноста а в слвдващ сан докато чак 3тото ми сабуждане ми беше реално и от тогава доста загубих самочувствието че мога да контролирам санищат
0
0