Древната ядрена война

Древната ядрена война

Според ведически текстове преди хиляди години нашата планета била обитавана от племето на асурите – хора с гигантски ръст. Те били погубени от собствената си доверчивост.

Боговете с помощта на измама ги победили и ги изгонили на дъното на океана и под земята. Пирамидите, които се намират на различни места на планетата – Египет, Мексико, Тибет, Индия – са свидетелство за факта, че е имало единна култура.

Боговете от ведическите текстове най-вероятно са пришълци от Космоса. Между тях и асурите е избухнала ядрена война, която е довела до екологична катастрофа и промяна на живота на планетата.

Съществуват потвърждения на тази хипотеза – на Земята са открити много следи от действие на радиация. По онова време са протекли процеси, довели до мутации – затова в легендите на много народи се разказва за хора с по едно око.

Древната ядрена война

Известно е, че радиацията води до удвояване на хромозомния набор, който предизвиква гигантизъм и удвояване на органите – появяват се две сърца или два реда зъби. На различни места на планетата са открити останки от гигантски скелети с по два реда зъби.

На Земята са открити над сто фуниевидни кратера с диаметър над два километра, като има и два огромни – с диаметър от четиридесет километра в Южна Америка и с диаметър сто и двадесет километра в Южна Африка.

Ако те са се образували в палеозойската ера – преди около триста и петдесет милиона години, те отдавна щяха да са изчезнали, тъй като дебелината на горния слой на планетата се увеличава.

Кратерите са непокътнати до ден днешен, най-вероятно защото ядреният удар е бил осъществен преди около двадесет и пет хиляди години. Асурите са се опитали да се спасят в подземните си градове, но земетресенията, последвали ядрените взривове, разрушили домовете им и те отново трябвало да се качат на повърхността.

Под повърхността на цялата планета има мрежа от тунели – в пустините на Северна и Южна Америка, в Сахара и Гоби, в Кавказ и Алтай. Потомците на асурите, които останали да живеят под земята и дишали със система от тръби, постепенно се превърнали в джуджета.

Според геолозите животът под земята е напълно възможен. Под земята има повече вода, отколкото в целия световен океан, там има подземни реки и морета.

Най-вероятно там има и растения, които отделят кислород. Фотосинтезата може да бъде осъществявана и в пълна тъмнина, стига по земята да се пуска слаб електрически ток.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
тути-фрути
тути-фрути
04.09.2011 21:35
Към някой си - абсолютно си прав и бих добавила:хора, кажете не на ядрените опити, ядрените оръжия и войни.
1
0
На Баба ти
На Баба ти
29.08.2011 00:12
Да, бе брат, аз съм извънземно от дупките дето се отварят.
0
0
angel
angel
27.08.2011 21:27
Ами да аз помня, така беше,
но не улучиха годините.
0
0
Ония
Ония
27.08.2011 10:59
Интересно, сега, ако кажете, че и фейте съществуват, ще бъде върха.
0
0
някой си
някой си
26.08.2011 20:54
Това ме кара да се замисля за дупките, които се отварят изневиделица по асфалти и пътища по цялата планета. Дали не са такива тунели ? Колко неща незнаем наистина, статията ми хареса, накара ме да се замисля! И за бога хора, кажете не на АЕЦ-овете.
2
0