Животните усещат полтъргайста

Животните усещат полтъргайста

Факторите на влиянието на полтъргайста са малко. Обикновено малко хора успяват да наблюдават реакциите на животните в присъствието на полтъргайст.

В местата, където обитава полтъргайст, не пеят птички и не лаят кучета. Има много редки случаи, в които кучета изобщо не реагират при поява на полтъргайст.

Ако кучето ви внезапно започне да се опитва да избяга от къщата, най-вероятно тя е обитавана от полтъргайст. В такива случаи кучето постоянно ходи с настръхнала козина.

То не лае, но си личи, че се страхува от нещо невидимо за човешкото око. Често се случва кучетата да вият тъжно, когато в помещението има полтъргайст.

Животните усещат полтъргайста

Понякога кучетата отказват да влязат в помещени, където има полтъргайст. Те стоят на прага на такива помещения и се тресат с подвита опашка, без да имат смелостта да влязат.

Котките се мятат като полудели в присъствието на полтъргайст, те обикалят цялото помещение, като се опитват да се скрият от него. Понякога влиянието на полтъргайста е толкова силно, че животните хапят безпричинно стопаните си.

Известно е, че дори в апогея на буйството си полтъргайстът винаги предпазва живите същества от ударите на предметите, които премества из цялото помещение.

Полтъргайстът като правило се появява в домове, където има подрастващо момиченце. Присъствието му се усеща по това, че постоянно изчезват предмети или пък пред очите на хората летят из стаята.

Понякога полтъргайстът буквално жонглира с чинии и тенджери, но досега няма отбелязан случай, в който да е пострадало животно – полтъргайстът никога не чупи аквариум с рибки.

Рейтинг

5 2
4 4
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Потребител#241768
За подобни интресни статии четете и нашия блог
0
0
Руми
Руми
28.03.2015 12:08
И аз сем подрастваща и имам две кучета едното както си спи и изведнъж почва да лае по врата на входа след това вечерта лежи на моето легло до краката ми и почна да лае по вратата на терасата и едвам го оспокоих.
Дали може да е полтъргайс.
0
0
Йорданелия
Йорданелия
29.03.2014 18:11
Здравейте!! Аз също съм подрастващо момиче по принцип и аз не вярвам в свръхестествените сили. Напоследък около мен се случват доста странни неща, много плашещи вече не знам какво да си мисля. Онзи ден на 27-ми Март имах рожден ден, сутринта преди да изляза от у нас си направих кафе в стъклена чаша за безалкохолно, водата нито беше вряла, нито ледено студена беше хладка. Както и да е, нямах време да го изпия бързах и си пийнах две глътки и го оставих на масата в хола и излязох от вкъщи. След обяд когато се прибрах в къщи, в момента в който отворих вратата на хола погледнах масата и какво да видя.... Чашата пръсната на хиляди парчета, а кафето беше върху масата, не беше разлято дори по земята, когато се загледах кафето беше разлято във формата на сърце... Смазващо.. Бях потресена направо нямах думи... Предишната вечер пък лампата в коридора гръмна, а пък вчера бях във кухнята и си правех отново кафе и бях оставила едно желязно канче на мивката. След като го оставих така, че да няма възможност да падне все едно някой мина и го бутна... Не знам какво е, но ме плаши до смърт. :(
6
0
Лъки
Лъки
30.08.2013 15:54
Не мисля, че има истина в това нещо ( и не искам да вярвам). Имам две кучета, често се будят късно през нощта гледат и двете в една точка и лаят, странно е...
0
0
ИЛИТООО
ИЛИТООО
16.06.2013 16:48
И аз съм подрастваща,кучето ми е малко кълбо енергия и постоянно търчи из къщата и съм затрила поне 200 гуми 50 лева и 3 милиарда молива и същия брой химикалки :Д но не се страхувам и никой у нас не жонльор и явно затова чиниите не летят :Д
0
0
лили
лили
18.05.2013 13:07
И на мен веднъж ми изчезна телефона,а пък аз имам котка която като я пусна вътре вкъщи тя тича от стая на стая докато намери отворена врата или прозорец.Аз също съм подрастващо момиче
0
0
mariq
mariq
13.03.2013 20:48
оуу на мен много работи ми изчезваха !!!! А и аз съм подрастващо момиче!!!!!!
0
0
... ...
... ...
30.09.2012 09:28
Полтъргайст? Може да съществува, може и да не съществува. Аз мисля, че не съществува.
0
0