Талисманите на Въздуха

Зодия Близнаци

Леката стихия на Въздуха дарява родените под знака на въздушните зодии с романтичност и добра комуникативност. Камъните на Въздуха са заредени с мъжката енергия Ян, но съдържат и малка доза от женската енергия Ин.

Камъните на Близнаците

Основният камък на Близнаците е топазът. От 21 до 31 май се раждат Близнаци под влиянието на Юпитер. Те са безкористни и не търсят щастието в славата. Имат невероятна интуиция. Талисманите за тях се изработват от планински кристал, кварц, тигрово око, сапфир.

От 1 до 10 юни се раждат хора под влиянието на Марс. Те са агресивни и вечно изпитват безпокойкство. Спокойствие и щастие им носят котешко око, оникс, опал.

От 11 до 21 юни се раждат Близнаци под влияние на Слънцето. Те са горди и властолюбиви. Уравновесяват ги александрит, берил, топаз.

Камъните на Везните

Талисманите на Въздуха

Камъкът, който носи късмет на родените под знака на Везните, е аквамарин. От 24 септември до 2 октомври се раждат миролюбиви мечтатели под влиянието на Венера. Щастливите им камъни са ахат, аметист, кварц, лунен камък, тигрово око.

От 3 до 13 октомври се раждат личности под влиянието на Сатурн, натури благоразумни и спокойни. Щастливите им камъни са опал, рубин, сапфир, топаз, циркон.

От 14 до 23 октомври се раждат Везни под влиянието на Юпитер. Те отделят огромно внимание на храната и на церемониите, свързани с нея. Камъните, които им носят щастие, са берил, смарагд, топаз, рубин, циркон.

Камъните-талисмани на Водолея

Камъкът, който носи щастие на Водолея, е тюркоазът. От 21 януари до 1 февруари се раждат Водолеи под влиянието на Венера. Те са изтънчени, меланхолични и притеснителни.

Щастливите им камъни са перли, планински кристал, нефрит.

От 2 до 11 февруари се раждат хора под влиянието на Меркурий. Това са хора с прекрасно чувство за хумор, умни и с висок морал. Техните камъни са тюркоаз, цитрин, кехлибар.

От 12 до 20 февруари се раждат личности под влиянието на Луната. Те са приятни във всяко едно отношение, но лесно могат да бъдат разочаровани. Щастливите им камъни са гранат, сапфир, циркон, александрит.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 6
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати