Енергийните вампири

Енергийните вампири

Енергийните вампири са хора, които имат нужда от енергията на околните, за да имат сили. Много често хората дори не подозират, че са станали донори на енергийни вампири.

Но как да различим енергийния вампир? Със сигурност в обкръжението ви има хора, с които ви е неприятно да сте на една маса, макар да изглеждат напълно добре и нищо лошо не ви причиняват. Но в присъствието на такъв човек изпитвате спад на енергията и мислите ви са депресивни.

Напълно възможно е да сте се сблъскали с енергиен вампир. Енергийните вампири могат да се зареждат от различни емоции – от радостни до негативни.

Но най-честият начин, по който се зареждат енергийните вампири, е като провокират раздразнение у събеседника. Например ваша позната, която ви вижда с нов костюм, ви казва: „Разкошен е! А нямаше ли в магазина твоя номер? ” Това, естествено, ви дразни, което е добре дошло за енергийния вампир.

Друг разпространен пример за енергиен вампиризъм са вечно недоволните пътници в градския транспорт. Колкото и добре да се държите, винаги ще се намери някой, който нарочно ще ви бутне, ще се оплаче, че не му отстъпвате място. Вместо да отговаряте на нападките, по-добре се усмихнете. Така ще лишите от храна енергийния вампир.

Има и друг вид енергийни вампири – това са хората, които постоянно се карат и крещят. Енергийните вампири с ниско интелектуално ниво са изключително нахални и проявяват нахалството си и спрямо непознати хора.

Пасивните енергийни вампири предпочитат да предизвикат у вас съжаление. Затова разказват историите на собствените си несгоди и обвиняват за това всички околни.

Агресията е най-грубият подход на енергийните вампири. В крайната си фаза тя достига до физическо насилие. Енергийните вампири се хранят със страх – това особено важи за началници, които искат да всяват страх у подчинените си.

За да се борите с енергийните вампири, усмихвайте им се широко и не показвайте, че изпитвате някакви негативни емоции в тяхно присъствие. Пожелавайте им здраве и късмет всеки път, когато ги видите.

Рейтинг

5 5
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Stefi22
Stefi22
27.11.2015 20:39
Майко мила! След като прочетох Тази статия и още две други статии открих че това май съм аз
0
0
Маги
Маги
09.11.2014 15:06
Знаеете,че а да сте вампир трябва да ви охапят!Съжелявам,но може ли да попитам на Хелоуин май се празнува злото!
0
0
viktoriq
viktoriq
06.10.2014 13:26
те знаят ли че са такива
0
0
Иванка
Иванка
29.03.2014 22:41
Имам една колежка,излъчва страхотна негативна енергия.Гледам да съм по-далече от нея.Все едно стоя до змия.
0
0
Валя
Валя
17.03.2014 12:08
Искам да съм вампир това е хипер яко
1
1
SuccubuS
SuccubuS
30.09.2013 22:47
Абе горе-долу всичко е вярно, но се пропуска най-главното за тях, точно затова казвате, че по тази логика повечето са енергийни вампири. Това, което се пропуска е, че замесите ли се с тези хора, трудно ще се откажете. Те започват да объркват психиката ви, не дават нищо за вас, но пък вие държите да им давате всичко, завъртат главите. Когато знаят слабото ви място ви удрят точно там, било то със заобикалки или директно и това им доставя удоволствие. Признаците са налице, най-вече когато сте в спор. Докато вие се изнервяте, те са абсолютно спокойни, когато изтървете нервите си и се разкрещите, те започват да се смеят, когато ви заболи от думите им и им го покажете, те ще се усмихват зад гърба ви самодоволно. Срещнете ли такива хора си тръгвайте възможно по-скоро, те манипулират по уникален начин и колкото и да ви нараняват, ще ви е адски трудно да ги оставите зад гърба си и да продължите.
11
0
Мими
Мими
29.08.2013 21:50
По логиката на тази статия - всички (някои по-рядко други по-често) сме енергийни вампири... :Х надали
6
1
elena
elena
15.06.2013 19:11
ИЗПРАТИ ТОВА НА 5 МЕСТА И СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС ЩЕ СТАНЕШ КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕШ:КАТО ДОКОСНЕШ ВОДА ЩЕ СИ РУСАЛКА,ЩЕ СИ ФЕЯ КОГАТО ПОИСКАШ ИЛИ ЩЕ СИ НИНДЖА!ТОВА Е ИСТИНА!!!!
2
0