sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Раждат се все повече деца-индиго

Раждат се все повече деца-индиго

Раждат се все повече деца-индиго

От 10 години насам се раждат все повече деца-индиго и съвсем скоро ще се говори за индиго–поколение.

За тези, които вярват в съществуването на различната аура, а и за все повече психолози темата за т.нар. деца – индиго отдавна не е непозната.

Тяхната теза е, че от 70-те години на миналия век насам започват да се раждат деца с виолетова аура. Тяхната мисия е да се преборят със съществуващата система.

Съществуването на децата-индиго се отхвърля от академичната наука. Въпреки това има много издадени книги по темата, а материалите в интернет изобилстват. С какво децата–индиго са по-различни от останалите?

Децата–индиго са с ярко изразени лидерски качества, със силно развито чувство за справедливост и висок интелект. Затова и специалистите препоръчват на родителите да не се плашат, ако детето им го изненада с някоя проникновена мисъл, неприсъща за възрастта им.

Децата-индиго е ню ейдж определение, въведено от Нанси Ан Тапе като част от нейната класификация за хората според отенъка на аурата им.

Раждат се все повече деца-индиго

Определението се дава на деца, на които им се приписват свръхестествени способности. Смята се, че те са представители на следващия етап от човешката еволюция, че идват от други планети, че имат богат опит и знания за Космоса и притежават телепатия, телекинеза и пр.

Нанси Ан Тапе работи в областта на синестезията през 1970 г. Според нея при тези деца преобладава индигово-виолетовият цвят в аурата им. Нещо, което било характерно за зрели хора с духовни практики или житейска мъдрост зад гърба си, но съвсем необичайно за детската аура.

При близо 95% от децата, родени в последните 10 години, се наблюдавал този феномен, твърди Нанси Ан Тапе. Според нея тези деца работят с дясната половина на мозъка си. Съгласно поддръжниците на тезата за децата-индиго, те помнят и възприемат информация много по-бързо от децата с развита лява половина на мозъка.

Често тези деца са на пръв поглед разсеяни и несериозни, но изпреварват връстниците си, хиперактивни са и по-подготвени от учителите си.

Някои от набедените за деца-индиго са диагностицирани с хиперактивност с дефицит на вниманието. В много държави по света съществуват специални училища за деца – индиго, където се стимулират талантите им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
радослав
радослав
09.09.2014 14:51
начи аз съм дете индиго по тази логика
0
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
04.01.2014 11:00
Всеки човек притежава от всички цветове.Те се проявяват и някои от тях преобладават следствие на много фактори, които си взаимодействат. Това се доказва и от много занимаващи се с този феномен.
3
0
Ева
Ева
24.04.2013 22:07
И аз имам тези способности , сънища ,интуиция ,често съм разсеяна ,като малка ми беше трудно да се концентрирам .Професията ми в творческа ,това ме спаси много .
7
3
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
04.01.2014 11:04
Правилно.Творчеството допринася много за усъвършенстване на аурата.Когато човек дава от себеси за околните и обществото се издига повече в духовността.
2
3
estell
estell
19.03.2013 22:47
всъщност това е вярно ,защтото аз самата съм такава.Всъшност не точно сврухестествени способности , а по - точно качества като : да сънуваш бъдещето, да знаеш как си умрчл в миналия си живот ...и тн . Аз лично не сънувам бъдещето , а го нещо като предвиждам в последните 5 минути като например в училище аз съм на последнич чин и госпожата раздава контролните и точно предида каже моето име мен ме заболява корема супер много.
5
6