Ясновидство с помощта на кристална топка

Гадаене

Наблюдавайки топката ние можем да изпитаме вътрешното си познание, да открием нови сфери и плоскости от другата страна на действителността и да ги приемем визуално. Всичко, което видим в топката, може да се е случвало години преди това, да се случва сега или да предстои да се случи в бъдещето. Научно вече е доказано и че чрез наблюденето в кристална топка човек може да разшири и да увеличи своето съзнание.

Ето какво ни е необходимо - лампа и топка

Методика на упражнението е следната:

В тихо и затъмнено помещение, поставяме топката пред себе си върху маса, покрита с тъмен плат. Светлината от лампата или свещта, които се използват като помощни средства, трябва да пада от задната страна на топката. Отначало в топката ще започне да се отразява близкото обкръжение, което след кратко време ще изчезне и ще се появят мъгливи области и изображения на облаци, които всъщност предшестват самото видение.

Тези, които носят очила, трябва да ги свалят. В началото трябва да проверите дали топката е поставена на правилното разстояние от вас самите, затова погледнете в нея. Очите не трябва да са напрегнати, мускули и сухожилия по раменете и врата ви не трябва да се усещат и изгледът към топката трябва да бъде ясен и далечен в едно и също време. Очите трябва да са “настроени” на безкрайност, сякаш гледаме в далечината. След няколко упражнения става лесно да настройваме погледа си по този начин.

Дишането трябва да е равномерно и спокойно и да протича леко и енергично. Всички рефлекси, които ви пречат прекратете постепенно до пълното им изчезване. Постепенно успокойте мислите си и се изпълнете с покой. Постепенно прогонете всички възникващи мисли докато усетите пустота.

Гадаене с кристална топка

В топката вече са се появили образи и символи. На този етап не следва да гледате по – нататък, защото за сега само овладявaте техниката и трупате нужната енергия. Упражненията се извършват не по–често от два пъти в седмицата. След четвъртия, петия цикъл вече ще имате изграден навик. Тогава всяко упражнение можете да провеждате до тогава, до като имате приятно усещане по време на провеждането му. Ако почувствате умора трябва да прекратите заниманието. От всичко обаче, най – важно е правилно да се изтълкуват образите, които показва кристалното кълбо.

От много време пазя един кристал, към който доста често се обръщам за помощ... Нищо магическо няма в подобни кристали, те са сравнително прости инструменти – като микроскопа или телескопа, които ни дават възможност да видим обекти от природата, които обикновено са невидими. Кристалите служат за фокусиране на трето око, с помощта на което можем да проникнем в даденото подсъзнание на хората и от там да извлечем факти и моменти, за които хората са се постарали да забравят.

Далеч е мисълта, че всички кристали са еднакво добри. Всеки си има кристал, с който се чувства най-добре, а по някога отлични резултати се получават с помощта на горски смоли, а друг път с помощта на обикновено стъкло. Има хора, които ползват просто вода налята в купичка, а други ползват черен диск...

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ася.
ася.
31.07.2013 13:14
искам да ми каже за живото ми
0
0