sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Талисман от ахат стопява гнева

Талисман от ахат стопява гнева

Талисман от ахат стопява гнева

От скъпоценните камъни се правят талисмани, които имат различни задачи. Тези талисмани могат дасе носят във вид на накити или да се увият в парче плат и да се носят винаги близо до тялото.

Тези, които искат да са щастливи и весели, трябва да носят близо до тялото си гранат. Хората, които се чувстват самотни и нещастни, трябва да използват смарагд.

Талисманът от диамант дарява твърдост и сила и носи щастие. Ахатът предпазва от завистници и уроки. Собственикът на талисман от топаз ще почувства как гневът му се стопява и намира все повече нови приятели.

Жените, чиито мъже имат лошо пиянство, трябва да имат талисман от аметист. Ако усещате постоянен страх при буря и гръмотевици, направете си талисман от червен корал.

Талисман от ахат стопява гнева

Подарете на половинката си талисман от сапфир и това ще гарантира щастие в любовта. Влюбените ще запазят по-дълго щастието си с талисман от тюркоаз.

Колие от перли помага за преодоляване на мъките на любовта без взаимност. Жените, които искат да се предпазят от нощни кошмари, трябва да носят кристал.

Аквамаринът е камък на влюбените и пази съпружеското щастие, спомага за постигане на благополучие в живота. Хората, които са болни, трябва да носят на врата си нефрит или малахит.

Хората със силен дух, които са изгубили уверенност в собствените си сили, трябва да носят близо до тялото си амулет от оникс. Талисманите от циркон подобряват умствените способности.

За пътешествениците е подходящ талисман от берил, защото благоприятства за постоянството на чувствата. Халцедонът помага при душевна слабост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати