Характерът се познава по ръцете
Reading a Person’s Character by their Hands
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характерът се познава по ръцете

Характерът се познава по ръцете

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Ръце
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Човек, който често държи дланите си похлупени надолу, има тъмни страни на характера си. Напълно е възможно той да е голям лъжец и често да изопачава истината.

Който леко присвива пръстите си и ходи с неестествено висящи надолу ръце, е твърде педантичен, но много благонадежден. Това е човек, на когото можете да разчитате.

Човек, който почти напълно разкрива дланите си през цялото време, а ръцете му се мотаят напред-назад, е доверчив, но доста бавен в размислите си.

Силно стиснатите юмруци и ръце, които са като залепени отстрани на тялото, издават, че собственикът им обича да се заяжда и е доста придирчив.

Характер Според Ръцете

Човек с отпуснати ръце, които се движат напред-назад, докато той върви, е със силен характер, но има голяма нужда от подкрепа, защото емоциите му трябва да се контролират от някого.

Който развява ръцете си във въздуха, все едно са криле, но в същото време се опитва да не докосне нищо, страда от параноя. Той винаги подозира всички в нещо, което кроят срещу него.

Когато някой върти постоянно в ръцете си нещо, той най-вероятно е много развълнуван от нещо. Колкото по-неадекватни и отсечени са движенията му, толкова по-притеснен е той всъщност.

Ръцете, които са стиснати отпред, издават спокоен човек с мирен темперамент. Такава личност никога няма да ви създаде проблеми, защото с цената на всичко избягва препирните.

Когато видите човек, който потърква ръцете си в една друга с такива движения, все едно ги мие, това означава, че никога не можете да разчитате на него.

Човек, който постоянно държите ръцете си зад гърба и ги стиска през цялото време, е много предпазлив и нерешителен. Ако искате да сключите сделка с него, това ще отнеме цяла вечност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest