Кон в чаша кафе вещае материална загуба

Гледане на Кафе

Хората най-много вярват, когато някой им гледа на кафе. Вярването, че гледането на кафе винаги се оказва вярно, кара много от хората да не стигат до това гадаене.

Гледачките на кафе обикновено са възрастни жени, които правят магиите си с една утайка от чаша кафе. Тази утайка се слага в чаша, отгоре се покрива с чинийка и след това се обръща върху чинийката така, че утайката да се стече по стените на чашата.

След това се маха чинийката, върху нея се налива вода и след като се вземе чашата за дъното, се топва в чинийката три пъти. Тогава чашата се вдига и гледането започва.

Фигурите по стените на чашата се тълкуват по следния начин: човешкият силует означава среща за влюбените и фалит за лишените от имоти. Очертанията на сгради предсказват щастие за богатите и страдание за бедните.

Очертанията на растения предсказват скандали и раздели, неуспехи в работата и дълбока печал. Силуетите на животни предсказват опасност и предупреждават, че трябва да се пазите от лоши хора сред най-близките.

Вие можете да си гледате на кафе сами, като вземете три супени лъжици утайка от кафе, покриете чашата, в която е тя, с чинийка, и я разклатите добре.

Когато потапяте чашата с дъното нагоре в пълна с вода чинийка три пъти, трябва тихо да повтаряте следните думи: „вярност”, „приятелство”, „съгласие”.

Кон

Намислете си определен въпрос и в силуетите, образувани от утайката на кафето, открийте отговора. Човешкият силует предвещава скорошна среща с любимия, и безвъзвратна загуба за онези, които са били ограбени по един или друг начин.

Разкошна къща или замък е предвещание за бедност. Силуетът на кула винаги е добър знак, особено що се касае до бизнеспланове. Очертанията на поля и долини, особено с овчици, които пасат кротко, означава радост и изпълнение на желанията.

Дърветата означават препятствия в работата. Гъстата гора е предзнаменование за неочаквани караници с роднини, приятели или любовник.

Ако гората е разделена на две от река, това означава, че около вас има хора, които се опитват да ви съсипят, но няма да имат шанса да постигнат това.

Силуетът на църква означава скорошна сватба за тези, които са влюбени, и бързо връщане за тези, които ги няма. Силуетът на кон означава предстояща опасност от лоши хора, а също така голяма материална загуба.

Силуетът на голяма врата означава връщане на любим човек или гости, а ако около вратата има силуети на хора, това означава, че вие ще се запознаете с весела компания.

Рейтинг

5 10
4 14
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
plamena
plamena
20.06.2013 20:42
iskam da vidi6 si4ko moe
0
0