sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Ванга предсказала огнения ад в Русия преди 15 години

Ванга предсказала огнения ад в Русия преди 15 години

Огнен Ад

Огненият ад, който изпепели Русия през юли и август, е бил предсказан от българската пророчица Ванга преди 15 години. На предупреждението, че страната ще бъде обхваната в пламъци, се натъкнала пратеничката на онлайн изданието на вестник "Комсомолска правда", която посетила Петрич в началото на август.

В Рупите журналистката Светлана Кузина се срещнала с праплеменницата на пророчицата, Kaраморила Георгиева-Николова, хирург по професия, лекарят на Ванга д-р Иван Петров и помощничката й Витка Петровска. Всичките те си припомнили изречени от Ванга фрази или случайно подхвърлени от нея думи в ежедневието й…

"Оказва се, че за времето в Русия, в което живеем, предсказанията на Ванга не са никак добри. Понякога тя виждала "почернели и опожарени земи, шепа потъмнели хора, които изглеждали като сенки. Много огън, пепел, лица, покрити с бяло (предпазните маски срещу отровния дим – б.а.)". Картината изключително напомня днешната огнена Москва, която обаче Ванга е видяла преди 15 години", пише руската журналистка.

В действителност това лято руската столица се задуши в облаци отровен дим от бушуващи горски и торфени пожари. Извънредно положение бе обявено в няколко републиките, във Владимировска, Воронежка, Московска, Нижниновгородска и Рязанска област. Сред най-пострадалите зони бе Подмосковието. Огнищата на пожарите бяха над 830, а площите, обхванати от пламъци - над 1800 квадратни километра. Български отряд от 95 пожарникари и трима медици се включи в потушаването на огъна.

При посещението си в Петрич Светлана Кузина се натъкнала и други побиващи тръпки пророчества за климата на планетата. Още през 1950 г., когато и учените не са подозирали, че ще ни сполети феномена глобално затопляне, Ванга "видяла" предстоящите, днес случващи се наистина, катаклизми.

Пожар

"Студените райони ще станат топли. Ще се събудят вулкани (Синабунг в Индонезия, исландския вулкан Ейяфятлайокул). Огромна вълна ще залее бреговете (опустошителното цунами в Индонезия от преди 6 години? ) и градовете ще изчезнат под водата".

Така според прогнозите на Ванга климатични и сеизмични бедствия ще засегнат цялата планета, която ще се промени драстично. "Остава ни утехата от едно оптимистично пророчество на Ванга от 1979 г.: "Всичко ще се стопи като лед, само едно ще остане непокътнато - славата на Владимир (град Владимир в Русия или настоящият премиер Путин петричката гадателка не уточнява – б.а.) и славата на Русия. Всичко ще помете по пътя си и ще бъде господар на света. Бог е дал силата му! ".

ВИП-руснаци, съветвали се с Ванга

Бедрос Киркоров, бащата на Филип Киркоров:

"Веднъж, когато моят малък син Филип беше болън, тогава живеехме във Варна и аз се отправих към Рупите при Ванга. Тя каза „Виждам вашия син на високо място, стои и размахва метална палка". След много години разбрах какво е имала предвид. Говорела е за музикалния Олимп, а металната палка е била микрофонът".

Президенът на Калмикия Кирсан Илюмжинов:

"На една от нашите срещи, Ванга ме помоли да разгърна пред нея картата на Калмикия. Дълго се "вглеждаше" в нея с невиждащите си очи, след което постави палеца върху едно място от картата и каза: "Тук има много нефт". Пророчеството се оказа вярно. На същото място ние построихме голям завод за преработка на нефт".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
наивен
наивен
07.04.2014 17:17
Не плачете за Русия.тя ще се оправи и не пишете глупости. Вижте България, че всеки от всичко разбира. Ялови специалисти.
6
0