Мистичните способности на холивудските звезди

Мистичните способности на холивудските звезди

В живота на известните хора често се случват необясними явления. Знаменитите личности в Холивуд крият различни тайни: някой умее да предсказва бъдещето, друг говори за мъртвите, други пък ги защитават неведоми сили...

Често мистиката около знаменитостите се изразява и под формата на множество суеверия, а понякога и странни ритуали.

Бритни Спиърс, например, е снимана от папараци с вуду кукла в ръце. Очевидци твърдят, че певицата отделила дълго време да й говори тихо. Журналистите зад Океана предполагат, че по този начин Бритни се опитва да си възвърне славата от преди години.

Актрисата Пенелопе Крус извършвала тайни вещерски ритуали. Още като малка тя имала подобни заложби, които в течение на годините усъвършенствала.

Кайли Миноуг пък общува с мъртвите. След като изигра роля на ясновидка, Джесика Алба твърди, че в живота започнали да й се случват необясними явления - актрисата виждала призраци.

Уинона Райдър е известен със своята далновидност и възможността да сънува пророчески сънища. С помощта на свой сън тя спаси от смъртта свой приятел. Нощта, пред той да лети със самолета, Райдър сънувала, че се разбива.

Мистерията на знаменитости присъства и в живота на Брад Пит. Актьорът сериозно се интересуват от спиритизъм. Интересното е, че съпругата му Анджелина Джоли, известна със своята склонност към магиите, не одобрява товa хоби на съпруга си.

Друга форма на мистицизма на знаменитостите е способността им за телепатия. С такива способности са известни Леонардо ди Каприо и Джон Траволта. С погледа си последният успокоил развилнял се лъв на снимките на филм.

Друга способност на Джон е ежедневения му контакт с починалата си от рак жена. Всяка вечер, между 19 и 20 часа, Траволта се отдава на разговор с нея, въпреки негодуванието и ревността на настоящата си съпруга Кели Престън.

Орландо Блум пък твърди, че веднъж в съня му го посетил мъж, който се представил за Уилям Шекспир и му обещал да го дари с талант. Оттогава Блум сънува впечатляващи сънища, които след като се събуди веднага записва под формата на сценарии.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
jennifer
jennifer
10.01.2014 20:26
интересно, малко странно и ненормално, но интересно
2
0