sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магически подправки за любов

Магически подправки за любов

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k366
магически подправки за любов
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Любовта има различни проявления. Това топло и извисено чувство може да се изпитва към партньор, родител, приятел, но и към самите нас. Последното е най-важно от всичко останало, защото само човек, който може да обича истински себе си, ще бъде уважаван и ценен от околните.

Един от начините да покажем любов към себе си е като се храним здравословно, приготвяме блюдата си с любов и им се наслаждаваме с всички сетива. Хранителните продукти, които оказват въздействие върху целия ни организъм и имунната ни система, успяват да повлияят и на нашите емоции.

Някои подправки биха могли да се превърнат в мощен катализатор на любов към самите нас или пък да скрепят още повече вече съществуваща дружба с друг човек. Неслучайно казват, че обичта на мъжете минава през стомаха. Всъщност това се отнася до голяма степен и за жените. Всеки човек обича да си похапва вкусно.

Когато готвим за себе си или за други любими хора, винаги трябва да го правим с най-добри намерения. За да е вкусна и полезна храната, тя трябва да е заредена с положителна енергия. Ако пък при приготвянето ползвате вълшебните подправки за любов, резултатите ще са още по-превъзходни.

След най-мощните билки и треви за любов са майорана, розмарин, копър, канела, босилек, анасон, мащерка и кориандър. Те имат свойството да укрепват близки взаимоотношения и да ги правят още по-приятни. Можете да ги използвате както пресни, така и в сушен вид, добавяйки ги към топли супи, яхнии, сладки, салати и ястия от риба.

Ако ги комбинирате с храни-афродизиаци, ефектът може да е още по-силен и вълнуващ. Другото важно условие, за да подействат магическите билки, е да визуализирате резултатите от тях.

готвене с магически билки

Докато готвите, сервирате и похапвате, задължително си представяйте как подправките вече работят. Наслаждавайте се на процеса и усещайте как се изпълвате с любов. Хранете се в спокойна и комфортна среда, потапяйки се напълно в магията на храната, пробуждаща обич, смирение, търпение и разбирателство.

Когато готвите с магически подправки, трябва да спазвате едно много важно правило. Ако ще поднесете вълшебното ястие на друг човек, той трябва да е информиран за вашите намерения и да е напълно съгласен с тях.

Не провеждайте ритуала тайно, защото ефектът няма да е същият. За да действа магията на подправките, тя трябва да е желана от всички участници в практиката и да се използва само с най-добри намерения. Ако използвате магически подправки с цел да съблазните някой и да му навредите, магията може да се обърне срещу вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest