sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Ванга: Висок човек ще оправи България!

Ванга: Висок човек ще оправи България!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Ванга: Висок човек ще оправи България!
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Бъдещето на България е тема, многократно коментирана от Баба Ванга. През годините петричката гадателка е правила вълнуващи предсказания за съдбата на българския народ и за събития от света, включително войни, земетресения, болести. Някои от драматичните пророчества и до днес остават загадка.

Едно от най-известните пророчества на Ванга е, че висок човек ще оправи България.

За тази тайнствена личност обаче не се дават почти никакви конкретни детайли. Информацията е изключително оскъдна и размита.

Петричката пророчица е загатнала, че ще се мине много време, докато този човек се появи. Страната ни ще мине през куп изпитания. Но в крайна сметка висок човек от чужбина (пришълец) ще поведе страната ни към по-добро бъдеще.

Друго, което Вангелия Гущерова посочва, е, че той ще е добър крояч и шивач (казано през 1978, Истината за Ванга). Дали обаче трябва да приемаме тези думи буквално? Мнозина тълкуват предсказанието по различен начин.

Вероятно пророчицата е имала предвид, че това ще е човек, който умее да анализира ситуацията и да взема добри решения, свързани с истинските проблеми на държавата и народа.

Висок човек също може да се разглежда като символично описание и да става дума за извисена личност в духовен план или човек, заемащ висок пост. Някой, който е уважаван от всички и има международно влияние.

Определението пришълец също дава някакви насоки по отношение на тази мистериозна фигура от предсказанието на Баба Ванга. Може би за спасител на България е предопределен чужденец, а може и някой от българин, идващ от чужбина. Не е изключено този човек още да не се е родил, а може и вече да се намира сред нас.

През годините някои се надяваха, че Симеон Сакскобургготски може да е тайнственият спасител, въпреки че подобни предположения не се опровергаха досега.

Тълкуванията на Ванга остават обвити в мистерия. За момента въпросите около тях са повече, отколкото отговорите. Тайнствен и неразбираем е понякога езикът на гадателите. Предстои да разберем кой ще е мистериозният български спасител!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати