sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Моето Аз»Какви са мъжете, родени в неделя

Какви са мъжете, родени в неделя

Какви са мъжете, родени в неделя
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Неделя е денят на Слънцето и най-яркото небесно светило е покровител на хората, родени в неделя.

Може да се каже, че става въпрос за щастливци. Който се роди на този ден, има потенциал да успее навсякъде и във всичко, защото е роден на щастлив ден.

Момчето, родено в неделя, от малко иска да бъде лидер. То прави впечатление със своята енергичност, постоянна нужда да бъде заето и да ръководи. Съдбата му е отредила да се стреми към върха, независимо в каква област насочва интереса и усилията си.

Младежът, роден в неделя, е свикнал от дете да получава всичко с лекота, без да му се налага да се бори за стремежите си. Съдбата е толерантна към него, като задоволява егоцентризма и желанието му да постига всичко без труд, а околните го подкрепят, защото провидението му е дало всичко - чар, визия, интелект, ловкост и сила.

В ранните си години, мъжете, родени в неделя, се ползват от безмерните дарове на Фортуна, но с времето точно те се превръщат в тяхната ахилесова пета. Хората около тях са уморени да ги обгрижват. Възможностите, които имат, са пропуснати, защото надделява желанието всичко да им се поднася наготово. Печатът на слава и богатство, с който се раждат, избледнява и на негово място идва знакът на неудачника.

Мъж, роден в неделя

Възможност за реализация може да се появи, ако мъжът, роден в неделя, има партньорка, родена в четвъртък. Те са изискващи и могат да накарат слънчевия мъж да реализира потенциала си, като го накарат да си върне амбициозността и увереността в себе си.

Нужно е да събудят в него желанието на всички слънчеви хора да бъдат покровители за жената до себе си. Лошото е, че мъжът, роден в неделя, се нуждае повече от признателност, колкото от любов. Той е чувствителен към комплименти и иска да чува само себе си. Ако се събуди неговата инициативност и нужда да властва, може те да катализират в него потенциала му да работи и постигне всичко, защото е способен на това. Стига да не се самосъжалява, а да работи за своето усъвършенстване.

Добро образование и строга дисциплина са нужни на момчето, родено в неделя, за да се превърне в успешен мъж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати