Първата сватба между човек и крава в историята е факт

Първата сватба между човек и крава в историята е факт

Човешката природа познава хиляди случаи, в които се е “омешвала” с животинската. Зоофилията, известна още и като содомия е била позната още на древните етноси. Днес сексуалното влечение към животни се е обособило като самостоятелен дял от сексуалното поведение на хората.

Никога досега в историята обаче не е имало официален брачен съюз, който да регламентира интимните и любовни взаимоотношения между човек и представител на фауната.

Това вече не е така, след като в Бали бе отпразнувана венчавка между младо момче и крава. До нестандартния брачен съюз се стигнало, след като младежът бил спипан със смъкнати гащи, докато засвидетелства чувствата си към любимата си крава.

Всичко станало случайно, когато неустоимото влечение обвзело 18-годишният Нгурах Алит. В сюблимния момент неговите съселяни изненадващо до видели на ливада, която служела за любовно ложе да двойката.

Първата сватба между човек и крава в историята е факт

18-годишният мераклия на крави е безработен и живее в село Йех Ембанг в западната част на Бали. След като бил видян да прави секс с кравата, неговите съселяни изпаднали в смут.

Алит без да губи време си признал за своите нестандартни наклонности, но подчертал, че “за тая работа трябват двама”. Младежът от Бали разказал на шокираните си комшии, че се бил влюбил в кравата, след като тя го "приласкала".

Единственият изход от ситуацията те виждали в озаконяване на “консумираната връзка”. Най-инициативни по организирането на сватбата били възрастните жени от селото, които искали да запазят честта на своето родно място.

След церемонията младоженците в лицето на кравата и Алит, били потопени в близката река за ритуално очистване, както повелява традицията.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
въй
въй
16.09.2013 23:29
това вече е прекалено изтрещяване!?>?
4
0
Krasimir
Krasimir
15.06.2013 00:09
(puke)
0
0
Тути Фрути
Тути Фрути
11.06.2013 12:19
Любовта е навсякъде! :)
2
1