Билки за предпазване от негативни влияния и магии

Билки за предпазване от негативни влияния и магии

За съжаление в света на магиите не всичко се прави с положителни помисли или пък за благородни цели. На фона на магиите, които се правят за да се привика любов, мир или щастие в семейството, има и магии, които най-общо се наричат черни магии и от които трябва да се пазим.

Хората, които са подложени на подобни магии или негативни влияния, обикновено стават подвластни на нетипични за тях мисли и емоции, проявяват усещане за тревожност и безсъние, честа смяна на настроенията, шумове в ушите, подуване на ходилата и липса на енергия.

Преди да потърсите професионална помощ за откриване и отстраняване на негативни влияния и магии от сорта, можете да изпробвате силата на някои магични билки. Ето кои са те.

Билки срещу лош късмет

Алое пази от негативни влияния

Ако считате, че лошият късмет ви следва навсякъде, то най-вероятно сте подвластни на магия. Започнете да отглеждате в помещението, в което изкарвате най-много време от деня си, Алое Вера.

Билки срещу болести

Дръжте винаги до себе си няколко дъбови жълъда. Можете да ги носите в джобовете или чантата си. Също така оставяйте до леглото си една или две скилидки чесън, които след като изсъхнат, трябва да се сменят с нови. Чесънът освен от болести предпазва и от почти всякакви други нещастия.

Билки срещу отравяне

Обикновеният пелин (бял пелин) се използва за предпазване от магии, целящи отравяне, а в народната медицина е доказал ефикасността си и срещу безсъние. Можете да го приемате под формата на чай или да държите до леглото си няколко стръка от билката.

Билки срещу пътни произшествия

Черен оман

В случай че професията ви е свързана често с шофиране, то непременно дръжте в колата си торбичка, пълна с корен от див тютюн (известен е още като черен оман или зарасличе). Можете да пъхнете и в куфарите си такава торбичка, ако се гласите да предприемате по-дълго пътуване. Дивият тютюн може да бъде заменен и със стрък живовлек.

Билки срещу безсъние

Самият Петър Димков уверява, че срещу безсъние действат добре дивите кестени. Необходимо е само да поставите 3 броя диви кестени в кърпа, която да държите до главата си когато вече сте си легнали. Сънят бързо ще ви споходи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати