sanovnik.bg»Статии»Мистерии»На Земята е бушувала ядрена война

На Земята е бушувала ядрена война

На Земята е бушувала ядрена война

На Земята в древността е бушувала ядрена война, показват редица изследвания. В много митове и легенди от различни краища на планетата можем да намерим доказателства, потвърждаващи случил се глобален катаклизъм - потопът, който унищожил голяма част от живота на Земята.

Най-интересен и загадъчен факт си остава това, че в тези легенди се говори за могъщи цивилизации, чието техническо ниво може би е надминавало нашето. Възможно е след като са притежавали такива неведоми сили, те сами да са поставили началото на глобалната война помежду си, която завършва с почти тотално унижощение на всичко живо.

За това, че на Земята в древността е бушувала истинска ядрена война, говорят редица факти. На първо място са белезите от мощна ядрена бомба, оставени върху планетата.

На територията на Земята са открити повече от 100 кратера, като средният им размер е около 2-3 километра. Има два огромни кратера - единият с диаметър от 40 километра в Южна Африка. А другият с размер 120 мили, също в Южна Африка.

Ако те са се образували в Палеозойската ера, тоест преди 350 милиона години, както смятат някои изследователи, то от тях отдавна нямаше да има нищо. Тъй като вятърът, вулканичният прах, животните и растенията увеличават дебелината на земния слой средно с един метър на сто години.

Така че за един милион години яма с дълбочина от 10 километра би трябвало да бъде изравнена със земята.

Кратерите обаче все още са почти непокътнати. Намалили са своята дълбочина само 250 метра. Тоест глобалната катастрофа би трябвало да е станала преди 25 хиляди години.

При среден диаметър до 3 километра от 100 кратера, ще установим, че в резултата на войната над Земята са взривени около 500 мегатрона тротилов еквивалент.

В резултат на ядрените експлозии и предизвиканите от тях пожари, трябва да се е отделила енергия, 28 пъти по-голяма, отколкото за самите ядрени експлозии. Разпространяващата се стихия унижощавала всичко по пътя си. Който не изгорял, се задушавал от въглеродния оксид. Хората и животните бягали към водата, за да намерят своята смърт там. Огънят бушувал три дни и три нощи, пише в. "Психо".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Име
Име
14.06.2015 20:25
"Редица изследвания" - не цитира нито едно.
Потопът е мит.
Легендите за велики цивилизации се народиха в последно време.
Наслояването не е 1м на 100 години, това идиот го е писал.
0
0
Jivko
Jivko
28.07.2013 11:52
Е щом в-к "Психо" го е писал, не трябва много да му се вярва.Само формата и размера на кратерите не са доказателство за ядрена война, би трябвало да се изследват скалите около кратерите за изотопи на радиоактивни метали за остатъчна радиоактивност.
1
0