Ритуал при пълнолуние помагал за забогатяване

Ритуал при пълнолуние помагал за забогатяване

Окултното царство и светът на магиите познава много видове, които биха могли да допринесат или навредят на нещо или някого. Има магии за любов, за семейно щастие, за здраве, за професионален успех и т.н.

Магията за пари изглежда най-примамлива първо защото в повечето случаи е еднолично насочена към вас и второ, защото не може да навреди на никого, или поне така гласят магьосническите постулати.

От незапомнени времена един от най-известните талисмани за късмет и най-вече пари е прилепът. Това животно притежава мощни магически качества и това го прави една от универсалните съставки за различни ритуали и талисмани.

Смята се, че прилепът обладава трансформираща, възраждаща и привличаща енергия, несравнима с никое друго магическо средство, що се отнася до късмет, любов и пари. Талисманът прилеп помага за намиране на изход в безизходни ситуации.

Ритуал при пълнолуние помагал за забогатяване

В традицията на българските чародеи, има особен ритуал, който се изпълнява само при пълнолуния, за да се събуди магическата силата на прилепа. Освен, че луната трябва да е пълна, ритуалът се извършва точно в определена част от денонощието.

Ритуалът и заклинанието трябва да останат дълбока тайна. Прилепът се изсушава и от него се правят талисмани. Ако ли не той се използва за конкретни магически заклинания.

Сред главните свойства на талисманите, направени от прилеп е способността им да привличат богатството под формата на пари, придобивки и т.н. Те насочват енергията в полза на притежателя си в насока той да добие всичко, което иска.

Ако смятате, че един обикновен талисман няма да помогне по пътя към забогатяването, може да използвате следното заклинание за пари. То също се изпълнява само при пълнолуние.

Трябва да напълните с вода едно метално котле, на чието дъно поставяте сребърна монета. Котлето трябва да е положено така, че лунната светлина да го облива изцяло. Идеята е да положите върху него ръце така, все едно събирате символично лунното сребро. Успоредно с това изговорете следното заклинание:

Любяща Кралице на Луната,

прати богатство и разкош,

сребро и злато във ръката,

туй аз те моля в тази нощ.

Заклинанието се повтаря три пъти, след което водата се излива по земята.

Вярно или не, предценете сами!

Рейтинг

5 12
4 9
3 4
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
77762
77762
30.08.2015 03:18
Може ли да не е котле,а обикновена тенджура :),тенджера де :) :)?Така де,от къде да намеря котле?
0
0
вероника
вероника
12.08.2014 18:20
ще го направя. Дано да има ефект.
0
1
viki
viki
08.02.2014 18:40
и как точно да хвана този прилеп
9
1
Диди
Диди
07.11.2014 11:56
И си готова да го убеш ли?
4
0
Алекс
Алекс
12.07.2013 12:59
Уважаеми, спрете с тези щури изказвания.. Дали вярвате в Бог, в себе си, в случайните неща или каквото и да е, е нещо свръх лично и интимно.. Това пространство не е се осквернява. Кой в какво ще вярва е личен избор и никой няма право да налага мнение. Не може да се правят изказвания от сорта на: " Не вярвайте в тези сатанински заклинания" и т.н. Потресена съм колко посредствени неща се пишат и колко незрели и ограничени могат да бъдат човеците. Ще завърша изказването си с един цитат и съвет: "Прекален светец и Богу не е драг", така че на първо място вярвайте в себе си!!!
8
2
Ина
Ина
02.07.2013 00:11
До Красимира
Мила Красимира,пишеш че господ се опитва да ни направи по-добри.Няма лошо.И аз съм за същото.Но защо ми се струва,че тонът,с който пишеш,не е много приятелски.Та нали за това проповядваш.А моето мнение е,че господ ни оставя право на избор.Да бъдем добри или лоши.Само дето после всеки си получава обратно това,което е дал.На всеки според заслугите му.
За това,мила моя,запомни-не може да налагаш.Но пък може да помагаш!!!
Поздрави на всички!!!
6
0
Мардж
Мардж
01.07.2013 17:49
ако ставаше така всичи да сме богати
4
1
Pandora
Pandora
21.06.2013 19:40
ама защо трябва да се убие горкия прилеп и някой да спечели пари от това ? :(
2
0
GB
GB
25.05.2013 18:45
Безплатен обяд няма.В един момент всичко се плаща по един или друг начин всекиму според заслуженото.Парите не гарантират щастие.Не мислете,че едно баене пред канче с 10 стотинки ще ви оправи живота.Пред очите ми някои са ставали безумно богати. Защо безумно?Те просто полудяват.Виждам как семействата им се разрушават, а те деградират морално.За няколко години тези хора се променят тотално.Те стигат и до наркотици.Ако ги е хванала звездната болест, ако са забогатели бързо и не са изстрадали парите с труд, ако материално или служебно са се издигнали бързо, те просто не са разбрали какво им се е случило.И това ги е сварило неподготвени.Те не са го изстрадали.Аз вярвам в Бог и знам, че той е най-справедлив.Той им го е изпратил като изпитание и гледа отгоре как те деградират и се самоунищожават.Виждал съм го с очите си.Богатството не значи нищо.Човек няма ли чест, няма ли достойнство, няма ли семейство – той е нищо.Тялото е една обвивка.Духът, духът прави всичко.Всичко е тук – в главата и сърцето.
14
0