sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Талисмани за привличане на жени

Талисмани за привличане на жени

рубинът е подходящ за привличане на жени
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Мъжете, подобно на жените, също мечтаят за страст и любов. Понякога обаче все нещо не стига и връзка с противоположния пол така и не се получава. В такива случаи много полезни могат да бъдат мъжките талисмани за привличане на женското внимание.

Тук сме избрали най-силните и подходящи за случаите, когато има спешна нужда от магическо средство за увеличаване на мъжката енергия и за въздействие върху представителките на нежния пол. Талисмани за привличане на жени:

Тигър

Фигурка на тигър е много подходящ талисман за мъжете, които желаят да привлекат вниманието на жените към себе си. Според фън шуй тигърът носи сила, стабилност, страст и успехи, като същевременно усилва качествата на лидер.

Последното е особено важно във взаимоотношенията с дамите, тъй като те харесват силни, уверени и способни да ръководят мъже. Талисманът-тигър ще ви направи решителен и безстрашен да бъдете и глава на семейство, така че ако желаете дълготрайна и ползотворна връзка, може да изберете този талисман.

Турмалин

Много силен и могъщ мъжки талисман за привличане на жени е турмалинът. Този полускъпоценен камък подчертава и усилва мъжествеността и увереността на представителите на силния пол. Дава смелост, непоклатимост и сила, което прави притежателя му силно привлекателен за нежния пол. Ако сте мъж и желаета дамите да започнат все повече да ви забелязват, купете си бижу, в което има вграден турмалин. Той също ще повлияе благотворно на сексуалната енергия, което оказва силно влияние върху жените.

турмалинът е талисман за привличане на жени

Вълчи зъб

Още в далечното минало мъжете сами са си правели талисмани от части на убито от тях животно. Освен че така демонстрирали своята сила и смелост, те вярвали, че енергията на животното им носи допълнителни качества. Един от тези мъжки талисмани е накит с вълчи зъб. Разбира се, днес трудно ще убиете вълк, освен ако не сте член на някой ловна дружинка.

Продават се различни алтернативи, сред които и редица изкуствени заместители, символизиращи вълчия зъб. Амулетът може да бъде направен и от скъпоценен или полускъпоценен камък, но в съответната форма на зъб. Този амулет усилва енергията, подпомага осъществяването на набелязаните цели и предпазва от зли сили. Едновременно с това усилва сексуалната мощ и има притегателно въздействие върху противоположния пол.

Пръстен с рубин

Рубинът е много подходящ за мъжете, които имат нужда от повече страст и искри във взаимоотношенията им с жените. Пръстен с червен рубин, поставен на безименния пръст, е идеален метод за постигане на това. Той ще разпали огъня у противоположния пол и ще ви превърне в желан обект от страна на дамите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати