sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Мистериозните летящи обекти

Мистериозните летящи обекти

Мистериозни летящи обекти
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

В продължение на хиляди години хората съобщават, че виждат странни светлини и цилиндрични предмети, летящи в небето. Днес тези необясними явления обикновено се наричат НЛО. Неидентифициран летящ обект е всеки обект, летящ в небето, който не може да бъде идентифициран от човека, който го вижда.

Понякога обектът се изследва. Ако хората все още не могат да разберат какъв е обектът след разследване, го наричат НЛО.

Вижте някой факти и случки за повече информация за НЛО:

Наистина ли НЛО са от други светове?

Някои хора вярват, че НЛО всъщност са превозни средства от други планети, управлявани от извънземни посетители. Други дори твърдят, че са били отвлечени от тези зловещи летящи съдове. Много от докладите, които имаме за НЛО, идват от пилоти, които твърдят, че виждат летящи обекти, които не изглеждат или се не се държат като всеки самолет, който някога са виждали досега! Правени са голям брой изследвания но досега нищо не е доказано.

Кое е най-известното наблюдение на НЛО?

Вероятно най-известното е наблюдение на НЛО в Розуел, Ню Мексико, през 1947 г. Местен фермер открил купища странни отломки на пасище. Служители от близката военновъздушна база твърдят, че отломките са просто останки от катастрофирал метеорологичен балон. В крайна сметка през 90-те години правителствен доклад разкрива, че катастрофиралият обект е устройство за наблюдение, което е част от строго секретна операция.

Иезекиил видял НЛО.

Първото документирано наблюдение на НЛО е в Библията. Пророк Иезекиил описва голям облак от огън, който обгръща колело в центъра си, което се спуска и изстрелва мълнии към земята.

НЛО харесват известни хора

Уинстън Чърчил съобщил, че е видял странен дирижабъл или НЛО в Кент, Англия. Забелязано е на 14 октомври 1912 г. Може би пилотите, летящи на НЛО, са искали автограф?

Житни кръгове

Странни кръгове в нивите

През 1966 г. в Тъли, Австралия, един фермер разказва, че е видял НЛО да се издига от блатиста зона и да отлети. Когато отишъл по-отблизо, той видял кръгла зона от сплескани тръстика и трева. Предполагало се, че посевният кръг е направен от извънземни, но следователите стигнали до заключението, че това е водно изливане.

Египетски огнен кръг

Папирус, съдържащ бележки на фараона Тутмос III, описва подробно наблюдение на НЛО около 1480 г. пр. Н. Е. В небето се появил огнен кръг и книжниците съобщили за своето наблюдение на фараона. Дни след това се появили още НЛО. Фараонът решил да кади тамян и писарите му да отбележат деня като важен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати