sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Каква е жената с име Ана?

Каква е жената с име Ана?

Каква е жената с име Ана?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Името Ана е едно от най-красиви и звучни, като то дори е било носено от английската кралица, руската императрица и редица други известни личности. Енергията на това име е много силна и позитивна, като то може да ви разкаже много за жената, която е кръстена така, както за нейния характер, така и за любовния ѝ живот.

Каква е жената с име Ана?

Тези дами са много търпеливи и грижовни, като това важи не само за близките им хора. Те винаги са готови да помогнат и да подадат ръка на всеки нуждаещ се, дори ако това са непълно непознати за тях хора. В стремежа си към благотворителност по отношение на хората около себе си жената с името Ана често забравя за своите желания, интереси и потребности, което може да окаже негативно влияние на нейното здраве, личен живот и кариера.

Лесно очароват всичко около себе си именно с добротата си, милия и грижовен характер. Дамите с това има са много кокетливи и притежават естествена сексуалност, която очарова всички мъже около тях. Грацията и женствеността са в кръвта им, като дори не се налага да правят нищо за това.

Каква е жената с име Ана?

Астрологични символи на името Ана:

- Камък талисман - рубин;

- Планетата-покровител - Плутон;

- Покровителствен елемент - Огън;

- Животински символ - Лъв;

- Съвместими зодии - Близнаци;

- Благоприятни дни - петък;

- Идеален сезон - лятото.

Във всяка една сфера жените Ана се трудят усърдно, довършвайки всеки един проект докрай и изпипвайки всеки детайл до най-малките подробности. За тях най-важното е да намерят решения на проблема, а не крайният резултат. Не обичат самотата и искат винаги да се намират в компанията на близките си хора, както и приятелите. Ценят изключително много любопитството, усърдието, старанието и ерудираността.

Ана е ревнива и тежко понася предателството, като заедно с това не приема физическата близост с друг мъж за изневяра. Съдбата на жена Ана в любовен план е доста благоприятна, ако е готова да прави компромиси и да се раздава максимално за истински важните хора в нейния живот.

В сексуално отношение е готова на експерименти и винаги иска да опитва нови неща. Обикновено се омъжва късно към 28-35 години, като има много високи изисквания към мъжа до нея. Отлична домакиня е и обича да глези близките си с различни вкусни ястия.

Ако успеете да предразположите жената с името Ана към себе си, тогава бъдете готови, че ще ви отрупа с много любов, топлина и положителни емоции. Не забравяйте обаче, че ще се наложи да правите редица компромиси, за да запазите семейството си, както и искрата във връзката ви дълго време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest